Cumartesi, Temmuz 27, 2024

Cristiano Ronaldo’dan EA FC’nin Rakibi UFL Oyununa Dev Yatırım

Paylaş

silkroad gaminggentr

Çok yakında piyasaya çıkması ve ücretsiz olarak sunulması beklenen UFL futbol oyunu, beklenmedik bir haberle gündemde. Zira son yapılan paylaşıma göre oyun dünya yıldızı Cristiano Ronaldo tarafından önemli bir yatırım aldı. Böylece futbolun ünlü yıldızı oyun dünyasına da giriş yapmış oldu.

Cristiano Ronaldo’dan UFL için 40 Milyon Dolar Yatırım!

Yapılan paylaşıma göre ünlü isim, oyunun daha iyi yerlere getirilmesi ve kitlesinin de daha hızlı genişletilmesi adına 40 milyon dolarlık bir yatırım yapma kararı aldı.

Konuşulan miktarı göz önüne aldığımız zaman yatırımın çok ciddi seviyelerde olduğunu söyleyebiliriz. Üstelik ünlü isim finans sağlamakla da kalmayacak. Milyonlarca takipçisi bulunan sosyal medya hesaplarından da UFL’e destek vermeye devam edecek.

Cristiano Ronaldo

EA FC’nin yeni rakibi olarak gösterilen futbol oyunu için tüm bu gelişmeler oldukça önemli. Fakat şunu da unutmamak gerekiyor ki oyun için resmi bir çıkış tarihi paylaşılmış değil. Arada sırada geliştirici firma Strikerz, oyun içi görsellerin de yer aldığı paylaşımlar yapıyor ama tamamen ücretsiz olarak oyun için hala çok fazla gizem var.

Cristiano Ronaldo’nun dev yatırımı sonrasında mutlaka geliştirme süreci de hızlanacaktır. Şimdilik tek bildiğimiz çok yakında PS5 ve Xbox Series oyun konsolları için kapalı beta testlerinin başlayacağı. PC sürümü için bir haber yok.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler