Cuma, Mart 29, 2024

CrossfireX 2021 Yılına Kadar Ertelendi

Paylaş

silkroad gaminggentr

Oyunun başlangıçta bu yıl Xbox One ve Xbox Series X / S için piyasaya sürülmesi gerekiyordu, ancak şimdi 2021’de gelecek.

Geliştirici ekip CrossfireX‘in ertelenme sebeplerin başında coronavirüs etkisi olduğunu belirtti.

crossfire x

crossfirex 01

Smilegate perşembe günü yaptığı açıklamada, “Uzun tartışmalardan sonra ve Smilegate geliştirme ekibinin Covid-19 nedeniyle karşılaştığı zorlukları göz önünde bulundurarak. CrossfireX’in piyasaya sürülmesini 2021’e ertelemek için zor bir karar verdik” dedi.

“Sürümümüzü taşımak, ekibimizin oluşturmak için yola çıktığı konsolda Crossfire deneyimini sunmamızı sağlayacak. Gelecekte paylaşacak daha çok şeyimiz olacak.”

CrossfireX piyasaya çıktığında Xbox One, Xbox Series S, Xbox Series X ve PC’de mevcut olacak. Yeni bir çıkış tarihi açıklandığında bir güncelleme paylaşacağım. Devam eden salgının etkileri nedeniyle 2020 senesinde çıkması planlanan oyunlar 2021’e ertelendi.

https://twitter.com/PlayCrossfireX/status/1329500139883520002?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1329500139883520002%7Ctwgr%5E&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.engadget.com%2Fcrossfirex-delayed-2021-223000436.html

Oyun tanıtım yazısı

Efsanevi bir bilgisayar oyunu serisi, heyecanlı bir çok oyunculu deneyim çeşitliliği ve dünyanın en güçlü iki askeri yapılanması arasındaki küresel savaşı anlatan sinematik bir senaryo modu sunan hızlı tempolu bir birinci şahıs nişancı türü olarak Xbox’a geliyor.

Savaşınızı seçinFarklı beceri seviyelerine ve ilgi alanlarına sahip tüm oyuncular için erişilebilir olan klasik ve yenilikçi çok oyunculu modlara adımınızı atın ve Global Risk veya Black List paralı asker birliklerinden birine katılın.

Kimin için savaşıyorsunuz?Savaşın her iki tarafından anlatılan aksiyon hikayeleri dizisiyle oyuncuları Crossfire dünyasıyla tanıştıran sürükleyici ve sinematik tek oyunculu deneyimde, Global Risk ile Black List paralı asker birlikleri arasında küresel savaş kızışıyor.

Oynanış ve Fragman video

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler