Cuma, Nisan 26, 2024

Crysis Remastered 1.3.0 Güncellemesi Neyi Değiştirdi?

Paylaş

silkroad gaminggentr

Yılların eskitmekte zorlandığı oyunlardan biri olan Crysis’in, yenilenen yüzü olarak karşımıza çıkan Crysis Remastered, yeni bir güncelleme aldı.

Aslında oyun ilk çıktığı zaman da bir güncelleme yayınlanmıştı. Yayınlanan ilk güncelleme daha çok belli başlı hatalara ilişkin olan bir güncelleme olmuştu. Yayınlanan bu yeni güncelleme de büyük oranda iyileştirmelere odaklanılan bir güncelleme oldu.

Crysis Remastered 1.3.0 güncellemesi optimizasyona odaklanıyor

Yeni güncelleme optimizasyonlara odaklanılan özel bir sürüm gibi oldu. En genel başlıklarda toplamak istersek, güncellemenin getirdiği artıları 4 farklı maddede inceleyebiliriz.

Crysis Remastered 1.3.0

  1. AMD için ışın izleme desteği konusunda bazı önemli değişiklikler yapıldı.
  2. Gölge kalitelerinde yaşanan pürüzler giderildi ve gölgeler daha kaliteli bir hale getirildi. Haliyle aydınlatma konusunda da beklenen düzenleme yapılmış oldu.
  3. Optimum ayarlarda grafikler için optimizasyon güncellemesi yapıldı.
  4. Donanım gücü yüksek olan sistemler için performans düzenlemeleri yapıldı.

Bu başlıklar altında iyileştirmeleri getiren Crysis Remastered 1.3.0 şu an için tüm oyuncular için yayınlandı. Oyun çıktığı an gelen 1.1 güncellemesi, şimdi gelen 1.3 güncellemesi derken oyun peşi sıra güncellemeler almaya devam edecek gibi duruyor.

Bundan sonra gelecek olan güncellemelerde optimizasyonlar bir yana belki yeni ögeler bile görme şansını elde edebiliriz. Bir şekilde yapımın diri tutulması ve ilgi çekmesi gerekiyor. Güncellemeler ne kadar etkili olacak göreceğiz.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler