Cuma, Nisan 26, 2024

Crysis Remastered, Nintendo Switch üzerinde yerini aldı!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Birkaç ay önce Crysis‘in remaster versiyonunun hangi platformlarda çıkacağını bildirmiştik. Crysis Remastered bugün itibarıyla Nintendo Switch üzerinde yerini aldı ve Crysis tutkunları tarafından satın alınmayı bekliyor.

Oyunun fiyatı 29.99 dolar!

Şu anki dolar kuruyla birlikte oyunun fiyatı 205 Türk lirasına tekabül ediyor. Fiyatı yüksek gelebilir lakin dolar kuru yüksek olduğundan dolayı böyle bir fiyat karşımıza çıkıyor. 30 dolar bir video oyunu için çok makul bir fiyat sayılır.

crysis remastered switch screenshot01

Oyunun Nintendo Switch üzerinde desteklediği diller: Japonca, İngilizce, Fransızca, Almanca, İtalyanca, İspanyolca, Rusça. Oyunun kapladığı depolama alanı ise 7 GB.

12 yıl önce çıkış yapan oyun yıllar boyunca göz doldurmayı başardı ve halen daha doldurmaya devam etmekte. Remastered versiyonunun nasıl bir izlenim bırakacağı ilerleyen zamanlarda belli olacaktır.

crysis remastered switch screenshot04

Ayrıca bugün oyunun çıkışına özel IGN tarafından 15 dakikalık bir oynanış videosu paylaşıldı. Oyunu daha önce deneyimlememiş veya deneyimlemesine rağmen tekrardan Nintendo Switch üzerinde oynamak isteyenler varsa şayet videoya bir göz atabilirler.

Crysis Remastered 15 dakikalık oynanış videosu

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler