Cuma, Mart 29, 2024

Crysis Remastered Trilogy Oyun İçi Videoları Geldi

Paylaş

silkroad gaminggentr

Crysis Remastered Trilogy duyurulduğu andan beridir serinin severlerini ikiye ayırmış durumda. Bir taraf böyle bir yenileme çalışması olması gerektiğini düşünürken bir taraf ise bunun gereksiz olduğunu ve yeni oyunun gelmesi gerektiğini düşünüyor.

Hatta Crysis Trilogy ile çok fazla bir şeyin değişmeyeceğini, oyunlarda yine hemen hemen benzer grafiklerin olacağını düşünenlerin sayısı da oldukça fazla. İşte Crytek, derleme paketin çıkışına çok az bir süre oyunculara yeni fikirler verecek olan videolar da yayınladı.

Videoların oyun için önemi büyük. Çünkü bu videolar, oyunun PC sürümünden alınmış gerçek oynanış görüntülerini barındırmakta.

Kaçırmayın: Forza Horizon 5 Oyun için Görselleri

Crysis Remastered Trilogy Nasıl Bir Paket Olacak?

Oyun içinden videolar olması nedeniyle, hem Crysis 2 Remastered sürümü için hem de Crysis 3 Remastered sürümleri için ayrı ayrı video yayınlanmış. Yani iki oyunu da ayrı ayrı görelim istenmiş.

Zaten paketin içerisinde en çok dikkat çeken oyunlar bu iki yapım olacak. Pakette yer alacak olan tüm oyunlar ise şöyle;

  • Crysis Remastered
  • Crysis 2 Remastered
  • Crysis 3 Remastered.

Artık videolardan siz karar verin oyunlar ne kadar revize edilmiş. Bana soracak olursanız ben eski oyunların grafiksel açıdan yenilenerek sunulmasındansa, yeni ve devam niteliği taşıyan bir oyunun gelmesini taraftarıyım. Bu konuda bir adım atılacak mı onu bilmiyoruz. Yeni Crysis oyununu görmek güzel olurdu.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler