Salı, Nisan 23, 2024

Forza Horizon 5 Oyun İçi Görselleri Paylaşıldı! Harika Bir Oyun Yolda

Paylaş

silkroad gaminggentr

Kasım ayı, oyun dünyası için de çok renkli geçecek. Birçok önemli yapımın çıkış yapmasını beklemekteyiz. Bunlardan birisi de Forza Horizon 5 oyunu olacak. Bir devam oyunundan çok daha fazlası olacak yeni yapım, şimdiden iddiasını konuşturmaya başladı.

Önce fragmanlarını konuşuyorduk ama biliyorduk ki fragmanlar genelde sinematik olarak hazırlandığı için oyun görüntüleri daha farklı olabiliyor. Ama bugün oyunun Xbox Series X konsollarından çekilmiş görüntüleri yayınlandı. İşte bu görüntülerden sonra diyorum ki harika grafikler geliyor.

Kaçırmayın: Radeon RX 6600 Özellikleri Bu Kez GPU-Z’de Görüntülendi

Forza Horizon 5, En İddialı Yarış Oyunu Olabilir

Tabii ki resimleri sıkıştırdığımız için kalite biraz düştü ama yine de görselleri incelediğiniz zaman oyunda doku kalitesinin ne kadar başarılı olacağını ve grafik yapısının ne kadar iyi tutulacağını görebiliyorsunuz.

Zaten Forza Horizon 5, bu konuda ünlü serinin devam oyunu olacak. Yani Horizon 4 oyunu da görsellik açısından çok iyi bir yapımdı. Görünen o ki seri üzerine koyarak yoluna devam edecek.

Forza Horizon 5

Forza Horizon 5 2 e1634037928958

Tabii ki bu aşamada oynanış açısından nelerin değişeceği de çok önemli bir detay olacak. Zaten o kısmı da çok yakında göreceğiz. 9 Kasım 2021 tarihinde hem Xbox sahipleri hem de PC kullanıcıları için oyun gelmiş olacak.

Sonrasında oynanış yapısı ne kadar başarılı ve neler değişmiş bunu daha iyi göreceğiz. Şu an için sizi bu harika görsellerle bırakıyorum. Oyun konusunda fikir verecektir.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler