Cuma, Mart 29, 2024

Crysis’in Yapımcıları Yeni VR Oyunu Geliştirdi! İşte The Climb!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Crysis’in yapımcıları Yerli‘ler yeni bir VR oyun ile karşımıza çıkıyor.

1999 yılında Crytek adıyla piyasaya çıkan Avni Yerli, Cevat Yerli ve Faruk Yerli oyun sektörüne giriş yaptılar. O günden bu yana oyunlarla iç içe olan Yerli kardeşler Crysis gibi efsane bir oyunu tüm oyuncularla buluşturdular.

Dünya’nın her yerinde konuşulan ve oynanan Crysis‘i oynamayan kalmamıştır. Şimdi ise yeni bir projeye giriş yapan Yerli kardeşler Crytek firmasını güçlendirmeye devam ediyorlar. Yeni bir VR oyunu ile karşımıza çıkan Crytek yine bizi maceralara sürükleyecek.

theclimb

The Climb adında bir VR oyunu geliştiren Crytek daha öncesinde farklı sanal gerçeklik platformlarında faaliyet göstermişti. Şimdi ise Oculus Quest için yeniden dizayn edilan The Climb artık daha gelişmiş bir oyun olarak karşımıza çıkacak.

Daha gelişmiş grafiklere sahip olacak olan The Climb yeni oyun modunuda içerisinde barındıracak. Bu modlardan biriside Turist Modu. Bu mod ile hiçbir savaşa veya mücadeleye girmeden dağların arasında serbestçe gezebileceksiniz. Tabi VR olduğu için bu durum oldukça eğlenceli olacak.

Bunun gibi birçok gelişme ile birlikte gelecek olan The Climb 2019 yılına hazırlanıyor. The Climb geliştirilmiş versiyonu ile 2019 yılında piyasaya sürülecek. Bizde çok tutacağını düşünüyoruz. Sizde konu hakkındaki fikirlerinizi yorumlarda belirtebilirsiniz.

İsmail Dikmen
İsmail Dikmen
Türkiye'nin sektörel birçok kurumsal ajans ve firmalarında dijital pazarlama, e-ticaret sorumlusu olarak çalışmaktadır/çalışmıştır. 5 yıllık sektör deneyimi bulunmaktadır.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler