Cumartesi, Nisan 20, 2024

Marvel’ın Yeni Mobil Oyunu Battle Lines Yayınlandı!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Marvel severlerin ilgisini çekecek bir oyun daha yayınlandı. İşte Battle Lines

Marvel’ın yeni oyunu Battle Lines bugün itibarı ile yayınlandı. Nexon tarafından geliştirilen Battle Lines, daha öncedende muhtemelen oynamış olabileceğiniz bir kart oyunu. Süper kahramanlar ile maceralara atılabileceğiniz oyun Android ve iOS için yayınlandı.

Battle Lines hikaye modunu içinde barındıran tek kişilik bir mobil oyun olarak karşımıza çıkıyor. Oyun içerisinde Örümcek Adam, Venom, Kaptan Amerika gibi birçok Marvel kahramanı yer alıyor.

marvel 1

Belirli bir savaş alanında 12 karakteri yerleştirebileceğiniz bir deste ile savaşıyorsunuz. 3×4 boyutundaki savaş alanları oyundaki hikayenin geçtiği yer oluyor. Savaşlarda başarılı olmanız durumunda bir sonraki bölümlere geçerek hem gelişiyor hemde ilerleme katediyorsunuz.

Oyun şuanda Android ve iOS mağazalarında satışta. Oyunun boyutunu merak edenler için cevabımız ise 457MB. Günümüz mobil oyunlarına göre oldukça düşük bir dosya boyutu sunan Battle Lines’ı Android için Buradan; iOS için ise Buradan indirebilirsiniz.

Oyunu anlatmamız sadece aklınızda bir fikir oluşturacaktır. Alt kısımdaki videoyu izleyerek oyun hakkında daha detaylı bilgilere sahip olabilirsiniz. Üst kısımdaki linkler ile direkt olarak oyunu indirip maceraya atılabilirsiniz.

İsmail Dikmen
İsmail Dikmen
Türkiye'nin sektörel birçok kurumsal ajans ve firmalarında dijital pazarlama, e-ticaret sorumlusu olarak çalışmaktadır/çalışmıştır. 5 yıllık sektör deneyimi bulunmaktadır.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler