Cuma, Mart 29, 2024

Red Dead Online Kasım Ayında Erişilebilir Olacak

Paylaş

silkroad gaminggentr

İki gün önce piyasaya çıkan dev Rockstar Games oyunu Red Dead Redemption 2‘nin çevrimiçi modu Red Dead Online Kasım ayında erişime açılacak. İlk olarak Beta sürecinin başlatılacağı mod, oyunu satın alan her oyuncu tarafından oynanabilecek.  Ne dersiniz sevgili okurlar, Grand Theft Auto Online’ın ardından Red Dead Redemption evreninde çevrimiçi bir deneyime hazır mıyız?

Daha Dolu Bir Online Deneyim

Red Dead Redemption serisinin ilk oyununda da çevrimiçi bir mod bulunmaktaydı. 

Bu modda oyuncular, diğer pek çok oyunda olduğu gibi kâh arkadaşlarıyla ekip olarak, kâh tek başlarına; diğer oyuncular ile kozlarını paylaşırlardı.

İlk oyunun çevrimiçi modunu Grand Theft Auto Online ile kıyasladığımızda, bir hayli geride kaldığını söylememiz mümkün. Fakat ikinci oyunda durum biraz değişiyor.

Red Dead Redemption 2nin Dev Gibi Boyutu Belli Oldu min

İçerik bakımından daha geniş bir deneyim sunacak olan Red Dead Online, oyunculara daha keyifli geçecek olan dakikaları vadediyor. 

Önümüzdeki Kasım ayında erişime açılacağı bildirilen mod için yapımcı ekip, “Orijinal Red Dead Redemption’daki klasik çok oyunculu deneyim evrim geçiriyor ve hikaye, rekabetçi ve ortak işleyen oyun deneyimi eğlenceli yeni yollarla bir araya geliyor.” ifadelerini kullandı.

Görünüşe göre Rockstar ekibi, Red Dead Redemption 2‘nin online modu için özel bir çaba sarfediyor. 

İlk olarak Beta sürecinin başlatılacağı Red Dead Online için yapılan açıklamalarda “Red Dead Redemption 2’nin oynanışını bir kaynak olarak alan Red Dead Online’ı arkadaşlarınızla veya tek başınıza keşfedebilirsiniz. Düzenli güncelleme ve iyileştirmelerle bu deneyim tüm oyuncular için daha iyi bir hâle getirilecek ve gelişmeye devam edecek.” ifadelerine de yer verildi. 

Ne düşünüyorsunuz? Red Dead Redemption 2 yapımının online modu olan Red Dead Online da, Grand Theft Auto Online gibi beğenilecek mi?

İsmail Dikmen
İsmail Dikmen
Türkiye'nin sektörel birçok kurumsal ajans ve firmalarında dijital pazarlama, e-ticaret sorumlusu olarak çalışmaktadır/çalışmıştır. 5 yıllık sektör deneyimi bulunmaktadır.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler