Perşembe, Nisan 25, 2024

CS:GO Operation Hydra ( Yeni Operasyon )

Paylaş

silkroad gaminggentr

Uzun süredir CS:GO‘ya gelecek olan yeni operasyon bekleniyordu. Beklenilenden geçte gelmiş olsa sonunda yeni operasyon 24.05.2017 tarihinde yayınlanan 800 Mb’lık güncelleme ile geldi. Operasyon ile beraber yeni kasa tabiki kasadan yeni skinler, yeni haritalar ve yeni görevler geldi. Operasyonun genel işleyişi hakkında biraz bilgi vermeden önce katılabilmek için Operasyon Jetonu almanız gerekiyor. Steam üzerinden jetonu temin edebilirsiniz. Şuan jeton fiyatı $5.99 olarak belirlenmiş.

WingMan: Gelen etkinliklere göz atacak olursak, ilk olarak tanıtım sitesinde bizi WingMan isimli etkinlik karşılıyor. Arkadaşlarınızla girebileceğiniz 2v2 Rekabetçi maçı olarak düşünebilirsiniz. Rekabetçi modu tek bombalama alanında oynanacak. Yani Dust_2 de sadece A bombalama alanı veya B bombalama alanı gibi düşünebilirsiniz. 

WEAPONS EXPERT: Silah uzmanlığı olarak Türkçe’ye çevirebiliriz. Bu etkinlikte best-of-30 match olarak geçen yani normal rekabetçi gibi 16. sayı bir takım alana kadar veya 15-15 durumuna kadar oynanacak oyun. Oyunun tanıtımı ise ” silah havuzun ne kadar geniş ? ” olarak yapılmış. Bu mod da bir kez aldığınız silahı bir daha alamayacaksınız. 

HEAVY ASSAULT SUIT: Ağır zırh kuşanmış yeni rakiplerimizin bulunduğu modda normal rekabetçi maçı yapacağız. Fakat ağır zırhları satın alma menüsünden alacağız. Sanırım takım ekonomisi daha da önem kazanacak. Ağır zırh için tanıtımda ” Tank Gibi ” benzetmesi kullanılmış, belli ki zırh kuşanmış rakibi öldürmemiz pekte kolay olmayacak.

HEADSHOTS ONLY: Topluluk sunucularından alışık olduğumuz sadece Head-Shot mod olarak eklenmiş. Rakiplerinizi sadece kafadan vurabileceğiniz bu alanda nişan kabiliyetiniz çok önemli. Ayrıca nişan kabiliyetimizi daha da güçlendireceği için pek yararlı bir mod gibi görünüyor. 

HUNTERS-GATHERERS: Rakipleri öldürdükten sonra yere düşen itemleri toplayarak görevi tamamlamaya çalışacağımız bu bölümde takım olarak yapmamız gerekecek. Takım arkadaşlarınızdan birisinin aldığı “dogtag” sizinde işinize yarayacağı için beraber hareket edip en kısa sürede istenilen “dogtag” ları tamamlamak hedefimiz.

STAB STAB ZAP: Yakın mesafe becerinizi test edecek olan bu bölümde düşmanı Bıçak veya Zeus kullanarak öldürmeniz gerekecek. İsmi gibi eğlenceli görünen bu etkinlikte rakibinizi öldürmek için istediğiniz bombayı da kullabilirsiniz.

THE FLYING SCOUTSMAN: İsminden de anlaşılacağı gibi yer çekiminin ( gravity ) azaltıldığı bir alanda sadece SSG08 kullanarak rakiplerimizle savaşacağımız bir mod. Tanıtımda “Sadece SSG08, bıçağın ve hızlı reflekslerin seninle” diye anlatılmış.

TRIGGER DISCIPLINE: Belki de operasyonla gelmiş olan oyunların en zoru olabilir. Bu etkinlikte kaçırdığınız her vuruş için damage yiyeceksiniz. Dikkatli nişan alıp oyuna odaklanmanız gerekecek.

Saydığımız operasyon bölümleri ile beraber bu etkinlikleri oynayacağımız birçok yeni harita geldi. Ülkemizde operasyon jetonu fiyatı 22 TL olarak belirlenmiş. Tamamladığınız her görev için ekstra exp ve drop alma şansınız olacak. 

 
 
İsmail Dikmen
İsmail Dikmen
Türkiye'nin sektörel birçok kurumsal ajans ve firmalarında dijital pazarlama, e-ticaret sorumlusu olarak çalışmaktadır/çalışmıştır. 5 yıllık sektör deneyimi bulunmaktadır.

Yorumlar

2 YORUMLAR

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler