Perşembe, Nisan 18, 2024

CSGO’ya Yeni Güncelleme: Clutch Case!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Counter-Strike: Global Offensive’e yeni bir güncelleme geldi. Güncellemenin içerisinde yeni kasa bulunurken, hata düzeltmeleri ve yeniliklere yer verildi. Gelin güncellemeyi detaylı inceleyelim.

15 Şubat Cuma günü yayımlanan güncelleme 113 MB boyutunda. Güncelleme içerisinde maplerdeki hataların düzeltilmeleri, yeni kodlar, yeni kasa ve birçok skin yer alıyor. Şimdi güncellemeye yakından bakma zamanı.

Güncelleme dahilinde Nuke mapine güncellemeler geldi. Güncelleme içerisinde Nuke mapindeki küçük hatalar (bug’lar) düzeltilirken, bombalar saçma sapan yerlere kurulmasıda engellendi. Bunun dışında uzun zamandır oyun içerisinde bulunan AK-47 Frontside Misty ve M4A1-S Chantico’nun Ateşi skinlerine düzeltmeler getirildi.

Şimdi sıra oyuna eklenen yeni kasa’da. Clutch Case olarak adlandırılan yeni kasa içerisinde birçok skini barındırıyor. Oyuna yeni eklenen skinler oldukça şık dururken, kasanın fiyatı ise oyuncuların oyuna yeniden dönmesini sağlıyor.

Valve getirdiği güncelleme ile dağılan oyuncuları tekrar birleştirecek gibi duruyor. Keza şuan 41 TL fiyatı bulunan kasayı düşürmek için oyuncular maç atmaya başladılar bile. Peki bu kasanın içerisinde neler var? Gelin birde bunlara göz atalım.

csgo eldiven 1

Clutch Case içerisinde birçok skini getiriyor. Kasa içerisinde 24 adet eldiven ve 17 adet yeni skin bulunuyor. Yeni eklenen skinler hiçte kötü durmuyor. Keza bundan önce eklenen skinlere nazaran hayli iyi diyebiliriz. Alt ve üst kısımda yeni eklenen skinleri ve eldivenleri görebilirsiniz. Sizce güncelleme oyuncuları tekrar CSGO’ya çekecek mi?

csgo eldiven 2

csgo eldiven 3

csgo silah 1

csgo silah 2

İsmail Dikmen
İsmail Dikmen
Türkiye'nin sektörel birçok kurumsal ajans ve firmalarında dijital pazarlama, e-ticaret sorumlusu olarak çalışmaktadır/çalışmıştır. 5 yıllık sektör deneyimi bulunmaktadır.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler