Perşembe, Mayıs 2, 2024

Mobil PUBG Tanıtım Videosu Yayınlandı

Paylaş

silkroad gaminggentr

PUBG, son günlerde herhangi bir oyuncunun duymamış olma ihtimali olmayan oyun. PUBG tanıtıldığı günden bu yana oyuncu sayısını katlayarak Steam’de zirveye uzun zaman önce oturdu ve hala yerini korumakta. Özellikle ülkemiz de sistem gereksinimleri başta olmak üzere bütçe gibi sorunlar nedeniyle birçok oyuncu ise sadece izleyici konumunda kaldı. Bilgisayarı el vermese de telefonları el verenler ise PUBG ile aynı tabana oturtulmuş -çakma diyebileceğimiz- oyunları mobil cihazlarından oynadılar.

Mobil cihazlar için yayınlanmış birçok Battle Royale oyununa ise darbe geçtiğimiz günlerde Çin’de Tenceni Games‘in mobil oyununu tanıtmasıyla gelmişti. Şuan için ülkemiz marketlerinden erişim sağlayamadığımız mobil oyunun izlemeye değer tanıtım videosunu şöyle bırakıyorum;

Eğer resmi mobil oyunun markete girmesini beklemeden apk olarak indirmek isterseniz forum sitemizde bulunan şu yazıya göz atabilirsiniz. Ayrıca PUBG ile alakalı tüm sorularınız ve güncellemeler için forum sitemizi de takip listenize eklemeyi unutmayın.

İsmail Dikmen
İsmail Dikmen
Türkiye'nin sektörel birçok kurumsal ajans ve firmalarında dijital pazarlama, e-ticaret sorumlusu olarak çalışmaktadır/çalışmıştır. 5 yıllık sektör deneyimi bulunmaktadır.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler