Çarşamba, Mayıs 8, 2024

CS:GO’ya Yeni Güncelleme Geldi, 2021 Rozeti Belli Oldu

Paylaş

silkroad gaminggentr

Seviye 40 ulaştığınızda, Profil Rütbenizi sıfırlama ve bir Hizmet Madalyası kazanma (veya yükseltme) seçeneğine sahip olacaksınız.

Eğer 40 seviyeye sahipseniz, 1 Ocak 2021 beklemenizi öneriyorum. Rozet güzel duruyor.

Screenshot 2

Aynı zamanda yine bu güncelleme ile birlikte, “Silah Bağışlama” özelliği de geliyor. Bu özellik ile birlikte, maç içerisinde satın alma menüsünde, istediğiniz silaha, “Sol CTRL” tuşuna basılı tutarak tıklarsanız, satın alma menüsü kapanmadan silahı direkt olarak droplayabiliyorsunuz.

Bunların yanı sıra gelen diğer içerikler ise tamamen hata düzeltmelerinden ibaret. Şahsi görüşlerimden bir tanesi oyuna kesinlikle sağlam bir Anti-Cheat ( Hile koruması) gelmesidir. CS:GO oyuncularından %90’ı bu durumdan şikayetçi.

Valve ciddi bir alt yapıya sahip bir firmayken bu duruma neden hala el atmıyor anlamış değilim. Bazen düşünmüyor değilim acaba yaptıkları tamamen pazarlama stratejisi mi?

Sonuçta hile kullanan oyuncu eninde sonunda yasaklanacak. Yine eninde sonunda yeni bir CS:GO Premium satın alacak gözüyle mi bakıyorlar acaba. Bu şekilde düşünüyorlarsa sonuçta Valve her türlü yine kazanan taraf oluyor, burada mağdur olan kişiler haksız rekabete uğrayan kişiler oluyor.

İnanın bende sizler gibi bu hilelerin son bulmasını istiyorum, umarım ki bu durum artık tamamen düzelir.

Yukarıda da bahsettiğim gibi eğer bir 2020 rozetine ve 40 seviyeye sahipseniz bence en mantıklısı 2021‘i bekleyip yeni rozeti almak olacak.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

1 Yorum

  1. neden beklesinler rozetlerini vakti varken geliştirseler daha iyi olmaz mı 😀 o rozeti birkaç ayda illaki alacak zaten 😀

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler