Perşembe, Nisan 25, 2024

Cyberpunk 2077 1.1 Güncellemesi Kullanıma Sunuldu

Paylaş

silkroad gaminggentr

Cyberpunk 2077 için düzeltme çalışmaları devam ediyor. Düzeltme çalışmaları diyorum çünkü oyun hala çok hatalı. 2021 yılının başında yayınlanacağı söylenen ve merakla beklediğimiz 1.1 güncellemesi de bu düzeltme çalışmasının yeni adımı oldu.

1.1 güncellemesi ile oyunda yer alan birçok hatanın önüne geçildiği konusunda bilgi verilmiş durumda. En azından sürüm notlarında yazanlar bunlar. Söylenen düzenlemeler ne kadar başarılı zaman gösterecek. Peki, güncellemenin getirdiği bu değişiklikler neler?

Cyberpunk 2077 1.1 ile yapılan düzenlemeler!

Bellek Kullanımı İyileştirildi: Oyunun bir yük oluşturmasına neden olan aşırı bellek kullanımına ilişkin bir düzenleme gelmiş durumda. Bellek kullanımı iyileştirmelerinin oyunun performansını arttıracağı söyleniyor.

Çökme Sorunları Giderildi: Tabii ki tamamen çökme sorunları bitti demek doğru olmaz ama büyük oranda çökme sorunlarının da giderildiği söyleniyor.

Oyun için Sorunlar Düzenlendi: Görevlerde, çevre ve karakterler üzerinde yaşanan sorunların büyük bir kısmı düzeltildi. Mesela Gig Freedom of the Press ödülünü alırken yaşanan hata giderildi ve artık ödül toplanabiliyor.

Cyberpunk 2077 

Kayıt Dosyaları Düzenlendi: Büyük boyutlu kayıt dosyalarında sorun yaşanmamak için ek bir düzenleme daha geldi.

Nvidia Ekran Kartı Sorunu: Bazı Nvidia ekran kartlarında oyunun başlangıç aşamasında yaşanan çökme sorunu vardı. Bu sorunun giderildiği de söyleniyor.

Cyberpunk 2077 1.1 güncellemesi için en dikkat çekici yenilikler bunlar. Bu düzenlemeler dışında da sürüm notlarında ufak tefek çok iyileştirme yapıldığı söyleniyor. Fakat başta söyledim, değişiklikler ne kadar etkili olmuş bunu oyunda göreceğiz.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler