Perşembe, Nisan 25, 2024

Cyberpunk 2077 için FSR 2.0 Desteği Çalıştırıldı

Paylaş

silkroad gaminggentr

AMD’nin yeni nesil görüntü yükseltme teknolojisi FSR 2.0, büyük oranda destek almaya başladı. Yeni teknolojinin açık kaynaklı olarak yayınlanması da geliştiricileri harekete geçirdi. Bu konuda ilk çalışma ise Cyberpunk 2077 oyunu için geldi.

Bir mod geliştiricisi açık kaynak özelliğini kullanarak Cyberpunk 2077 için FSR 2.0 desteği getiren mod yayınladı.

Cyberpunk 2077 için FSR 2.0 Deneyimi

Yayınlanan mod oyuna uygulandığı zaman, FSR 2.0 desteği de oyuna eklenmiş oluyor. Sadece birkaç dosya değişimi ve kayıt defteri düzenlemesiyle oyuna eklenebilen mod gösteriyor ki çok yakında Cyberpunk 2077 için resmi olarak FSR 2.0 desteği de gelebilir.

Zaten oyun için güncellemeler de devam ediyor. Muhtemelen gelecek olan yeni güncellemelerde bu konuda da resmi adımlar atılacaktır.

Moda geri dönecek olursak, yapılan testlere göre mod epey bir etkili oluyor. FSR 2.0 açıldığı zaman GTX 1080 ekran kartını kullanan bir sistemde oyunda iki katına kadar daha yüksek FPS değerleri elde edilmiş.

FSR 1.0 Görüntüsü

Cyberpunk 2077 için FSR 2.0

FSR 2.0 Görüntüsü 

Cyberpunk 2077 için FSR 2.0

Üstelik mod denenirken FSR 2.0 dengeli seçimiyle testler yapılmış. Yani FPS artışları biraz daha fazla olabilir.

Henüz mod resmi olmadığı için oyunda bozulmalara neden olur mu bilemiyoruz ama yakın zamanda yapımcının da resmi olarak FSR 2.0 desteğini açıklayacağını düşünüyoruz. Sonrasında resmi olarak test sonuçlarına bakmak gerekecek.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler