Perşembe, Mart 28, 2024

Cyberpunk 2077 için Hikaye Açıklaması Geldi

Paylaş

silkroad gaminggentr

Çok defa ertelenmiş olsa da artık 19 Kasım’da çıkacağını bildiğimiz Cyberpunk 2077 oyunu için önemli açıklamalar gelmeye devam etmekte.

Bakarsanız oyun hakkında o kadar iddialı görüntüler, o kadar iddialı açıklamalar geldi ki beklenti çok yükseldi. Gelen her yeni açıklamada beklentileri biraz daha yükseltti. Fakat son açıklama biraz hayal kırıklığına neden oldu.

Cyberpunk 2077 hikayesi çok uzatılmayacak

Oyunun tasarımcılarından biri olan Patrick K.Mills tarafından Twitch yayını üzerinden yaptığı açıklamalarda, hikayeyi biraz daha kısa tutacaklarını açıkladı. Witcher 3 ile karşılaştırma yapan K.Mills, oyunculardan gelen geri bildirimleri incelediklerini ve bunun neticesinde hikayeyi daha kısa tutma kararı aldıklarını söyledi.

Cyberpunk 2077

Cyberpunk 2077

Ana hikaye kısalacak ama oyuna çok sayıda yan hikayeler ve yan görevler eklenecek. Bu sayede oyuncuların çok daha eğlenceli zaman geçirmesi sağlanacak. Hikaye açıklaması bir yana neyse ki bu sefer bir erteleme durumu yok. En azından 19 Kasım 2020 tarihinde Cyberpunk 2077 yapımını görebileceğiz. Hikaye daha kısa olsa da ertelemenin olmaması bile sevindirici.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler