Perşembe, Nisan 18, 2024

Cyberpunk 2077 için Türkiye Erişim Saati Belli Oldu

Paylaş

silkroad gaminggentr

Cyberpunk 2077 çok mu abartıldı tartışılır ama çok konuşulduğu kesin. Ertelendi mi ertelenmedi mi derken oyunun çıkış tarihine sayılı gün kaldı. CD Projekt Red bunu bile bir reklam olarak değerlendirmeye çalışıyor.

Çıkış tarihine sayılı gün kalan yapımın, hangi ülkede ne zaman erişime açılacağı konusunda yeni bir paylaşım geldi. Türkiye için de durum ortaya çıktı.

Cyberpunk 2077 ne zaman indirilebilir olacak?

Oyunu satan alan kullanıcılar, konsollara ve PC versiyonuna göre farklı saatlerde oyuna erişim sağlayabilecek. Konsol sahipleri 10 Aralık saat 00:00 itibariyle oyunu oynayabilecek. PC oyuncuları ise oyuna 10 Aralık 03:00’da erişebilecekler.

Oyuna hemen erişmek isteyen oyuncular için de güzel bir haber var. 10 Aralık tarihinden önce oyun ön yüklemeye açılacak. Xbox kullanıcıları için şu an başlamış olan ön yükleme süreci, PlayStation kullanıcıları için ayın 8’inde başlayacak.

Cyberpunk 2077

PC kullanıcıları ise 7 Aralık itibariyle oyunu ön yükleme yapabilecekler. Sizin anlayacağını hasret sonunda son bulacak. Aslında bu kısımda hasret dememiz biraz yanlış oldu. Oyun daha çok merak duygusu uyandırıyor.

O kadar çok ertelendi ve o kadar çok değiştirildi ki Cyberpunk 2077 nasıl bir oyun olacak sorusu gündemden düşmesi. Sonuç bir fiyasko da olabilir beklentiler de karşılanabilir. Bunun için merak duygusu daha ağır basıyor.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

4 YORUMLAR

    • Dostum oyun herkeste aynı anda erişilebilir olacak oradaki fark ülkeler arasındaki saat farkından kaynaklanıyor. Onlar senden önce erişiyor gibi gözüküyor fakat seninle aynı anda oynamaya başlayacaklar oyunu yani bir anlamı yok vpn kullanıp başka ülkeye bağlanmanın.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler