Çarşamba, Mayıs 8, 2024

Cyberpunk 2077 PC Sürümü için İndirim Geldi

Paylaş

silkroad gaminggentr

CD Projekt RED yapımı Cyberpunk 2077, daha çıkmadan aldığı 5 erteleme ile gündem olmuş bir oyun. Oyun çıktı günlerce hatalarını konuştuk. Şöyle oldu böyle oldu derken oyunu tam unutuyoruz dediğimiz sırada, CD Projekt RED, yapımı bir kez daha gündeme taşıdı.

Önce oyunun 1.5 büyük güncellemesi yayınlandı. Hemen arkasından ise yeni nesil konsollar için desteğinin geldiği duyuruldu. Sonra oyun yeni nesil konsollar için 5 saatlik oynama süresi boyunca ücretsiz yapıldı.

Böylece oyun bir kez daha odak noktasına oturmuş oldu. Adeta ikinci çıkışını yapan serinin PC kullanıcılarını da unutmadığını belirtelim. Öyle ki şu sıralar yapım güzel bir indirim almış durumda.

Cyberpunk 2077 İndirimi ve Geçerlilik Süresi

Oyunun indirimi PC sürüm için kısa süreliğine geçerli olacak. Normalde 249 TL civarında olan fiyat, 124 TL gibi bir seviyeye düşmüş durumda. Yani değerlendirme yaptığımız zaman oyunun %50 seviyesinde indirim aldığını görüyoruz.

Kaçırmayın: Cyberpunk 2077 Ücretsiz mi Olacak?

İndirimin geçerli olduğu süre ise ay sonu diyebiliriz. 1 Mart tarihine kadar geçerli olacak olan indirim, ay başı itibariyle son bulacak ve oyunu yeniden 249 TL gibi bir fiyatla alabileceğiz.

Cyberpunk 2077

Hala alan olur mu? Oyunun eski önemi kaldı mı? Hataların tamamen giderildiğinin söylenmesi yeniden ilginin artmasını sağlayacak mı? Bu ve bunlar gibi daha çok soru sorarız. Ama cevaplar kullanıcıdan kullanıcıya değişecektir.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler