Cuma, Nisan 19, 2024

Cyberpunk 2077 PlayStation’a Geliyor!

Paylaş

silkroad gaminggentr

IGN bugün Cyberpunk 2077 oyununun PlayStation Store’a geri döndüğünü tespit etti, ancak henüz satın alımlara açık değil. Oyunu manuel olarak ararsanız, önceden kaldırılan oyun başlığını görebilirsiniz, ancak oyunu yalnızca istek listesine ekleyebilecek veya daha önce satın aldıysanız ve geri ödeme yapmadıysanız yeniden indirebileceksiniz.

Yakın zamanda çıkan haberlere ek olarak, CD Projekt, son derece zorlu lansmanından sonra oyunu PlayStation Store’a geri almak için mücadele ediyor. CD Projekt’in başkanı ve ortak CEO’su Adam Kicinski’ye göre, çok sayıda yama ve iyileştirmeden sonra, bir hissedar toplantısında oyunu eski haline getirme kararının “Sony’nin özel bir kararı” olduğu ortaya çıktı.

Başlık PlayStation Store’da tekrar ortaya çıktığından beri CD Projekt nihayet yeterince şey yapmış gibi görünüyor, ancak henüz resmi bir duyuru olmadığı için muhtemelen önerilenlere ya da aramalara dahil edilmedi.

Bu görünüm, PlayStation’da Cyberpunk 2077’nin tadını çıkarmak isteyenler için şüphesiz iyi bir işaret olsa da, henüz resmi bir ikinci PlayStation çıkış tarihi veya mağazaya dönmeden önce daha fazla yamanın gerekip gerekmediğine dair bir haber yok.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler