Perşembe, Nisan 18, 2024

Cyberpunk 2077’nin İlk Ücretsiz DLC’si 2021’in Başlarında Gelecek!

Paylaş

silkroad gaminggentr

CD Projekt RED, Cyberpunk 2077 için ilk ücretsiz DLC paketinin 2021 yılının başlarında çıkacağını duyurdu. Ancak, ekip bu DLC paketinin içeriği hakkında herhangi bir bilgi vermedi.

cd project red cyberpunk 2077 ilk dlc

Geçen hafta, CD Projekt RED 8 MB kaydetme hatasını çözen bir güncelleme yaynınlamıştı. Ekip, şimdiye kadar küçük sorunları ele alan üç güncelleme yayınladı. Oyunun ilk büyük güncellemesi Ocak 2021‘de yayınlanacak.

Cyberpunk 2077 oyunda görülen buglar nedeniyle epey bir eleştiri almıştı. Birçok oyuncu tarafından da ‘balon’ tabiri kullanıldı. Umuyoruz ki gelecek olan bu güncellemelerle sorunlar düzeltilir ve rahat bir oynanış keyfi sunar.

Cyberpunk 2077 şu ana kadar dünya çapında 13 milyonun üzerinde kopya sattı. Ek olarak ise, oyun hala Steam üzerinde en çok satan oyunlar arasında yer alıyor.

Cyberpunk 2077 modları desteklese de, henüz büyük çaplı bir mod görmedik. Şu anda oyunun klavye ve mouse kontrollerini iyileştirmeyi amaçlayan bir gelişmiş kontroller modu bulunuyor. Araç kullanımını iyileştiren bir mod daha var.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler