Çarşamba, Nisan 24, 2024

Daemon X Machina, Epic Games Store’da Artık Ücretsiz!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Epic Games, haftalık olarak ücretsiz dağıttığı oyun listesine yeni birisini daha ekledi artık Daemon X Machina bir hafta boyunca Epic Games Store’da ücretsiz. Marvelous tarafından geliştirilen ve piyasaya sürülen Mecha üçüncü şahıs nişancı aksiyon oyunu Daemon X Machina, 13 Eylül 2019 tarihinde ilk olarak Nintendo Switch ve daha sonrasında 13 Şubat 2020 tarihinde Windows platformunda piyasaya sürüldü.

Daemon X Machina, 3 Şubat 2022 tarihine kadar ücretsiz olarak Epic Games Store’da yer alacak bununla birlikte Yooka-Laylee and the Impossible Lair oyunu da 10 Şubat’a kadar platformda ücretsiz olarak kullanıcılara sunulacak.

Daemon X Machina hakkında

Orbital organizasyonu için bir paralı asker olarak, insan yaratıcılarına isyan eden yozlaşmış yapay zekalar olan Ölümsüzlere karşı insanlığın hayatta kalması için umutsuz bir savaşın ön saflarındasınız. Arsenal olarak bilinen tamamen özelleştirilebilir bir makineyi yönetirken, sizin gibi paralı askerlerle takım kurmalı ve Ölümsüzleri bir kez ve herkes için yenmek için görevleri tamamlamalısınız.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler