Perşembe, Nisan 25, 2024

Daha Tanıtımı Yapılmadı: Galaxy Buds Pro’nun Kutu Açılımı Yayınlandı!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Güney Kore merkezli teknoloji devi Samsung’un yeni tam kablosuz kulaklığı Samsung Galaxy Buds Pro ilgili her şeyi zaten biliyoruz. Geçen ay, henüz piyasaya sürülmemiş kulaklıkların pazarlama görüntülerini bile rapor ettik hatta birisi facebook üzerinden bu kulaklıkları satışa sunmuştu.

Bugün, Digital Slang YouTube kanalı, Samsung Galaxy Buds Pro kulaklıklarının kutudan çıkarılma ve ilk izlenim videosunu yayınladı. Aşağıdan kontrol edebilirsiniz. Bu video aynı zamanda bu kulaklıkların özelliklerini anlatan önceki sızıntıları da doğruladı.

Yeni Samsung Galaxy Buds Pro, eski Buds ve Buds + ile aynı kulak içi tasarıma sahip olacak, ancak her zamanki gibi iyileştirilmiş ses kalitesi, geliştirilmiş ambiyans modu ve Samsung Galaxy Buds Live’dan daha iyi Aktif Gürültü Önleme özelliği ile birlikte gelecek. Kulaklıkların her biri daha konik tasarımı, kulaklığın kulağınızda eskisinden çok daha derine yerleştirileceğini gösteriyor. Son söylentiler, ABD’de 199 $ ‘a ve Avrupa’da 229 Euro’ya satışa çıkacaklarını gösteriyor.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler