Cuma, Nisan 26, 2024

OnePlus Band Hakkında Daha Fazla Bilgi Sızdırıldı!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Birkaç gün önce, OnePlus‘ın düşük maliyetli bir fitness grubu üzerinde çalıştığını bildirdik ve şimdi, fiyat, teknik özellikler, çıkış tarihi gibi önemli bilgiler, Hint asıllı sızıntı yapan Ishan Agarwal tarafından yayınlandı, fitness takip cihazının teknik özellikleriyle ilgili önemli ayrıntıları artık biliyoruz .

Tahminlere göre, fitness bandında 1.1 inç boyutunda AMOLED renkli ekran, 13 egzersiz modu, IP68 sertifikası ve 14 günlük pil ömrü yer alacak. 7/24 Kalp Atış Hızı ve SpO2 Kan Doygunluğu İzleme, yaklaşan OnePlus bandında göreceğiniz başka bir kullanışlı özellik olacak. Daha önce belirtildiği gibi, OnePlus Band ilk olarak Hindistan’da piyasaya sürülecek ve şimdi şirketin fiyatlandırmayı rupi olarak belirlediğini duyuyoruz. 2499 (~ 34 ABD doları). Tipster, grubun 11 Ocak’ta Hindistan’da lanse edileceğini iddia ediyor.

Tüm bu bilgiler eğer doğruysa, insanlar bu OnePlus Bandını Xiaomi Smart Band 4 ile karşılaştıracak, çünkü ikisi de 2499 Rs’ye satılıyor olacak. Görünüş açısından OnePlus Band akıllı bilekliği bir diğer marka Xiaomi’nin ürününe oldukça çok benziyor. Bu nedenle, maksimum sayıda alıcı çekmek için iki Çinli şirketin bununla mücadele ettiğini görmek ilginç olacak. Fitness bandının bazı bilek üstündeki resimlerini yukarıda görebilirsiniz.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler