Cumartesi, Temmuz 27, 2024

Daha Ucuz Xbox Series S Starter Bundle Satışta

Paylaş

silkroad gaminggentr

Oyun konsolu cephesinde bir yarış olduğu net. Sony ile Microsoft ise bu yarışın en büyük oyuncuları. İki firma öne geçmek adına sürekli karşı hamleler yapıyor. En son Sony, Slim serisi yeni nesil konsolları için duyuru gerçekleştirmişti. Şimdi ise Xbox Series S Starter Bundle hamlesi geldi.

Bu kez Microsoft cephesinden gelen hamleyle beraber oyun konsolu piyasasının yeniden canlandığını gördük.

Xbox Series S Starter Bundle Fiyatı ve Detayları

Yeni bir isimlendirme gördüğünüz zaman bunu yeni bir konsol zannetmiş olabilirsiniz. Fakat öyle değil. Mevcut olan S serisi için sunulan yeni giriş seviyesi satış kampanyasından söz ediyoruz.

Bu kampanya kapsamında Series S ile hazırlanmış bir bundle sunulduğunu belirtelim. Kutu içerisinde bir adet kontrolcünün yanında 3 aylık Game Pass hediyesi de sunuluyor.

Xbox Series S Starter Bundle

Sunduğu hediyelere karşın konsolun fiyatı biraz daha uygun tutulmuş durumda. Mevcut olan Xbox Series S serisi için 330 dolar gibi bir satış fiyatının olduğunu biliyoruz. Başlangıç paketi olarak gelen bu pakette ise istenen fiyat 300 dolar olacak.

Yani 30 dolarlık bir indirimle beraber konsolların satışının arttırılması sağlanacak. Ülkemizde de paketin 9.999 TL fiyatla satıldığını göreceğiz. 31 Ekim itibariyle bu özel versiyonun satışlarına da başlanacak.

Muhtemelen burada Microsoft’un hedefi de mevcut olan konsollar için stokların eritilmesini sağlamak. Stokların eritilmesinden sonra mevcut konsolların yeni sürümlerinin sunulduğunu da görebiliriz.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler