Perşembe, Mayıs 9, 2024

Days Gone Bu Ay PlayStation Plus’ta Ücretsiz Oluyor

Paylaş

silkroad gaminggentr

Bu ayın ana başlığı Oddworld: Soulstorm. Oyun, mega kurumsal bir makinedeki bilgisiz dişli çarktan beklenmedik bir kahramana ve umut ışığına dönüşen Abe’yi konu alıyor. Oyun, 2014’ün Oddworld: New ‘N’ Tasty olaylarından hemen sonra geçen bir  aksiyon macera platform oyunu olarak tanımlanıyor.

Days Gone, oyunculara en iyi Sons of Anarchy ile karıştırılmış The Walking Dead olarak tanımlanabilecek bir açık dünya zombi oyunu sunan birinci taraf bir PlayStation 4 oyunu. Bend Studio tarafından geliştirilen oyun lansman sırasında karışık eleştiriler aldı, ancak hayranların ilgisi çok daha nazikti. Dahası, birçok yama ve güncelleme sayesinde oyun şu an sağlam bir şekle kavuştu. Aynı zamanda PlayStation 5 oyuncuları oyunu 4K 60FPS’de oynayabiliyor.

Sunulan son oyun Zombie Army 4: Dead War. Sniper Elite serisinin yapımcılarından Zombie Army 4, iğrenç esrarengiz düşmanlar, destansı silahlar ve 1-4 oyuncu için yeni bir mücadele içeren tüyler ürpertici bir nişancı performansı sunuyor.

Bu oyunların üçü de 6 Nisan tarihinden 3 Mayıs tarihine kadar ücretsiz olarak satın alınabiliyor ve indirilebiliyor. Ancak, PlayStation Plus’a abone olduğunuz süre boyunca bu oyunlar kütüphanenizde kalmaya devam ediyor.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler