Salı, Nisan 23, 2024

Dead by Daylight: Resident Evil DLC’si Geliyor

Paylaş

silkroad gaminggentr

Geliştirici Behaviour Interactive, hayatta kalma korku oyunu Dead by Daylight için Resident Evil indirilebilir içeriğinin çıkış tarihini duyurdu.

DLC paketi 15 Haziran 2021 tarihinde 11,99 dolar fiyatı üzerinden çıkış yapacak.

dead by daylight resident evil chapter release date feature

Dead by Daylight’ın Resident Evil bölümünün 15 Haziran 2021’e kadar çoğu sistemde yayınlanacağını öğrendik . O gün oyunun yeni haritası olarak Raccoon Şehri Polis Karakolu açılacak. Dahası, Leon Kennedy ve Jill Valentine, hayatta kalanlar olarak oyuna gelecekler ve Nemesis, oyun içi mağazadan DLC satın alımları olarak mevcut olan yeni katili olarak gelecek.

Yeni açıklanan Resident Evil içeriğinin tümüne Dead by Daylight‘ta sahip olmak ilginç olacak. Ayrıca oyunun yapay zeka kontrollü düşmanlarının ilk örneğini de beraberinde getirecek. Sonuçta, Resident Evil tamamen zombilerle ilgili, bu yüzden Nemesis katil olarak oyuna girdiğinde, zombiler oyunun haritasına dağılacak. Ondan kurtulmanın tek yolu, haritanın etrafına dağılmış, içinde T-Virüsü aşısı bulunan özel sınırlı kasalar kullanmak olacak.

Ek olarak Leon S. Kennedy’nin flaş bombası katili geçici olarak kör edecek ve Jill Valentine bubi tuzağı jeneratörlerini kullanabilecek.

Duyuru fragman video

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler