Cuma, Nisan 26, 2024

Dead Island 2 Artık Yalnızca PC ve Yeni Nesil İçin Yayınlanıyor

Paylaş

silkroad gaminggentr

Dead Island 2 ilk olarak 2014 yılında duyurulmuştu. O zamandan beri, açık dünya hayatta kalma zombi oyunu teorik çıkış tarihini daha ileri bir tarihe ertelerken birçok farklı geliştirme sorunuyla yüzleşti. 2021 yılına girdik ve oyun hakkında hala kesin bir çıkış tarihi bulunmuyor. Ancak, Dead Island 2‘nin PlayStation 4 ve Xbox One sürümleri iptal edilerek oyun yalnızca PC, PlayStation 5 ve Xbox Series X | S’e geliyor.

Dead Island 2 Artik Yalnizca PC ve Yeni Nesil Icin Yayinlaniyor 1

Sektör analisti olan MauroNL tarafından bildirildiği üzere, Dead Island 2 yalnızca PlayStation 5, Xbox Series X | S ve PC platformlarına çıkışını gerçekleştiriyor. Oyunun şu anki geliştiricisi Dambuster Studios’a göre Dead Island 2, stüdyo tarafından yapılan son iş ilanına göre ‘Yeni Nesil Konsollar ve PC platformlarına’ gelmek üzere listeleniyor.

Dead Island 2 Artik Yalnizca PC ve Yeni Nesil Icin Yayinlaniyor 2

Unreal Engine 4 üzerine inşa edilen Dead Island 2 hakkında Dumbster Studios, oyunda en son işleme teknolojilerini kullanarak üst düzey platformlara görsel çıtalarını yükselteceklerini söylüyor. Bu durum bana göre, oyunun PlayStation 4 ve Xbox One için listelenmeme sebeplerinden birisi olabilir.

Dead Island 2 Artik Yalnizca PC ve Yeni Nesil Icin Yayinlaniyor 3

Daha önce de belirtildiği gibi Dead Island 2,  PlayStation 4 ve Xbox One neslinde bir yıldan kısa bir süre içerisinde 2014 yılında tamamen duyurulmuştu. Oyun o zamandan beri epey bir geliştirme karmaşıklığına girdi. Stüdyolar arasında ise en az üç kez el değiştirdi.

Dead Island 2 Artik Yalnizca PC ve Yeni Nesil Icin Yayinlaniyor 4

Sonuç olarak oyuna olan güven biraz düşmüş olsa da, Dead Island 2‘nin yeni nesil konsollara çıkması oyun için daha iyi de olabilir ya da yeni bir takım sorunları da beraberinde getirebilir.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler