Cuma, Nisan 26, 2024

Death Stranding 2 Yolda! Ne Zaman Gelir?

Paylaş

silkroad gaminggentr

Hikayesi ve oynanışı bir yana, dünyaca ünlü oyuncu Norman Reedus’un yer almasıyla ünlenen Death Stranding, şu sıralar yeni oyun heyecanıyla gündemde.

Zaten serinin devam yapımının gelmesi bekleniyordu ama ne zaman geleceği konusunda bir bilgi yoktu. Açıkçası oyun ne zaman geliştirilmeye başlayacak bunu bile bilmiyorduk. Fakat geçtiğimiz günlerde ünlü oyuncu Norman Reedus tarafından verilen bir röportaj, oyunun çoktan geliştirilmeye başlandığını ortaya çıkardı.

Death Stranding 2 Yolda!

Bir röportaj sırasında oyun içerisinde kullanılan Motion Capture yani hareket yakalama teknolojisinden söz eden ünlü oyuncu, yeni oyunu da aynı teknolojiden yararlanarak yapmaya başladıklarını açıkladı.

Kaçırmayın: Ubisoft İndirim Dönemini Başlattı 

Ünlü oyuncunun verdiği bilgiler ise sadece bu kadar ile sınırlı. Yani bir nevi başarılı oyuncu devam serisini onayladı ama ne zaman geleceği ya da farklarının neler olacağı konusunda herhangi bir bilgi vermedi.

Death Stranding 2

Fakat bu konuda sürprizlere de açık olmak lazım. Eğer oyunun geliştirme açıklaması çoktan başlamışsa, bu durumda önümüzdeki büyük oyun fuarı Summer Games Fest Live kapsamında bazı bilgiler alabiliriz.

Firma yeni oyun için yüzeysel de olsa bilgiler verebilir. Şimdilik hepsi bir tahminden ibaret. Haliyle şu an için Death Stranding 2 ne zaman çıkacak sorusuna da yanıt veremiyoruz. Yeni oyun için yeni detayların açıklanmasını bekleyeceğiz. Şimdilik başka bir çare yok. 🙂

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler