Çarşamba, Nisan 24, 2024

Ubisoft Store’da Dev İndirimler Başladı! Artı kupon Var

Paylaş

silkroad gaminggentr

Oyunlarda yine bir indirim dönemi içerisindeyiz. Hem Steam hem Epic Games bir bir indirimleri açıklıyor. Epic Games ve Steam servislerinin yaptığı indirimlere zaten alıştık ama bu kez indirim farklı bir yerden geliyor. Ubisoft Store, yeni bir indirim kampanyası başlattı.

Üstelik firma Epic Games’in yolundan giderek indirimlere ek olarak bir de kupon hediyesi vereceğini açıkladı. Son oyunlarda da büyük indirimler yaptığını gördüğümüz Ubisoft’un indirimi için detaylara bakalım.

Ubisoft Store İndirimleri ve Geçerlilik Süresi

Oyunculara sunulan kupon fırsatından söz ederek başlamak istiyorum. Zaten hemen hemen tüm oyunlar ve içeriklerinde indirimler var ama eğer sepetinizde 15 Euro değerinde yani 250 TL değerinde veya üzerinde değerde oyun varsa, ek olarak verilen kuponla beraber 10 Euro yani 168 TL’lik daha indirim kazanabiliyorsunuz.

Kaçırmayın: FIFA 22 Yine Yeniden İndirimde

 “LEGEND22” kupon kodunu kullanarak bu ek indirimden faydalanmak mümkün. Bunun dışında genel oyunlarda nasıl indirimler var derseniz, %80’e kadar indirimlerin gözüktüğünü belirtebilirim.

En yeni oyunlar için de bu durum geçerli. Mesela Far Cry 6, %50 kadar bir oranda indirime girmiş ve 134 TL gibi bir fiyata kadar düşmüş. Assassin’s Creed Valhalla, %60 indirime girmiş ve 107 TL’ye kadar düşmüş.

Ubisoft Store

Ubisoft Store için yapılan bu indirimlerin de bir dönemi olduğunu belirtelim. İndirimlerin 31 Mayıs tarihine kadar geçerli olacağı söylenmiş. Kupon için de aynı durumun geçerli olduğunu bir kez daha hatırlatalım.

Dileriz bu oyun indirimlerini daha sık görürüz. Zira birçok ünlü yapım, şu son bir iki ay içerisinde çok uygun fiyatlarla satıldı. Daha geçen gün FIFA 22’nin 95 TL gibi bir fiyata düştüğünü görmüştük. Bu arada unutmadan tüm indirimler için Store sayfasını da şuraya ekleyelim.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler