Cumartesi, Temmuz 27, 2024

FIFA 22 için Bomba İndirim! Fiyatı Nasıl Değişti?

Paylaş

silkroad gaminggentr

Sık sık FIFA 22 yapımı için haberler paylaşmaya devam ediyoruz. Bir PS Plus’a eklenecek haberi bir ücretsiz olacak haberi derken oyun için gündem yoğun. Serinin bu kez haberimize taşınmasına neden olan ise fiyatı.

Hatırlayanlar olacaktır yakın zamanda bir haber yapmış ve oyunun fiyatlarının 600 TL seviyesine kadar çıktığını söylemiştik. Neyse ki yeni yapım gelene kadar büyük bir hevesle oynamaya devam edeceğimiz seri için iyi haber Steam kanadından geldi. Hem de ne iyi haber.

FIFA 22 Fiyatı 95 TL’ye Kadar Düştü

Steam üzerinden yapılan indirim sonrasında oyunun fiyatı 95 TL’ye kadar düştü. Serinin FIFA adıyla gelen son oyunu olması nedeniyle, farklı bir öneme sahip olan yapımı %84 indirimle alabilirsiniz.

Kaçırmayın: Oyunda Yer Alan En İyi 10 Futbolcu 

Özel promosyon indirimi olarak geçen indirim için süre de belli. Ay sonuna kadar indirimin devam edeceğini görüyoruz. 31 Mayıs tarihinden sonra ise oyun yeniden 600 TL satış fiyatına çıkmış olacak.

FIFA 22

Yeni oyunun sonbahar aylarında çıkacağını düşünecek olursak, hala tercih edilebilecek yapımlardan biri diyebiliriz. Tabii ki yeni oyunda neler değişeceğini de bilmiyoruz. Zira serinin ilk defa isim değiştirdiğini görmek mümkün olacak.

Neyse artık onu yeni oyun için detaylar açıklandığı zaman düşünürüz. Biz şimdi indirime giren yapımın bağlantısını tam şuraya ekleyelim.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler