Cuma, Mart 29, 2024

Epic Games Gizemli Oyunu Açıkladı! İşte Ücretsiz Oyun

Paylaş

silkroad gaminggentr

Epic Games geçen hafta bir sürpriz yapmış ve 3 oyunu ücretsiz hale getirmişti. Asıl sürprizin ise bu hafta olduğunun da duyurusu gerçekleştirilmişti. İşte beklenen o sürpriz için az önce açıklama geldi. Epic Games, Borderlands 3 oyununu ücretsiz yaptığını duyurdu.

Serinin son oyunu olarak bildiğimiz Borderlands yapımı güzel bir sürpriz oldu zira hem oyun iddialı bir oyun hem de fiyatı yüksek olan bir yapımdı.

Borderlands 3 Ne Zamana Kadar Ücretsiz?

Gearbox Software tarafından geliştirilen ve 2K Games tarafından yayınlanan oyun, 1 hafta boyunca ücretsiz olarak sunuldu.

Bugünden itibaren geçerli olan kampanya 26 Mayıs 2022 tarihinde son bulacak. PC Hocası takipçileri artık biliyordur ama yine hatırlatalım ki oyunu bu süre içerisinde kütüphaneye eklemeniz durumunda yapım süresiz olarak sizin olacak.

Kaçırmayın: Arma’nın Yeni Oyunu Duyuruldu 

26 Mayıs tarihinden sonra ise oyun yeniden 309 TL’lik satış fiyatına dönecek. Kendi adıma söyleyecek olursam, kaçırılmayacak bir fırsat diyebilirim.

Borderlands 3

Üstelik Epic Games’in şu an için yeni bir indirim dönemine de girdiğini söylemek lazım. Haziran ayına kadar sürecek Mega indirimler başladı. Önümüzdeki hafta da Borderlands 3 gibi sürpriz bir oyun daha verilecek.

Yeni ücretsiz oyunlar açıklandıkça sizlerle paylaşmaya da devam edeceğimizi belirtelim. Takipte kalın. Bu arada oyunun ücretsiz elde edilmesi için kullanacağınız oyunun Epic Games sayfasını da hemen şuraya ekleyelim.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler