Perşembe, Mart 28, 2024

Euro Truck Simulator 2 Fiyatına Ne Oldu? Ne Kadar Zamlandı?

Paylaş

silkroad gaminggentr

Bundan 10 yıl önce çıkış yapan Euro Truck Simulator 2 oyunu, simülasyon severlerin kesinlikle ilk tercihleri arasında. Oyuna büyük bir ilgi olmasının nedeni, hem bu alanda en iyi simülasyon oyunu olması hem de sürekli güncelleme alıyor olması.

Genelde yeni DLC paketleri ya da güncelleme haberleriyle gündeme taşıdığımız yapımın şu sıralar ise çok farklı bir gündemle karşımıza çıktığını görüyoruz. Öyle ki oyuna dün itibariyle dev bir zam geldiği açıklandı.

Neden? Niçin? Nasıl? Soruları sıralarız ama cevapları soru işareti. Gelin biz duruma bir bakalım. Fiyatlar nasıl değişmiş onu değerlendirelim.

Euro Truck Simulator 2 Fiyatına %300’e Yakın Zam

Oyunun düne kadar fiyatı 39 TL civarlarındaydı. Hatta zaman zaman indirimlere dahil ediliyor ve bu nedenle de 10-20 TL seviyelerine kadar düşebiliyordu. Fakat gelen zamla beraber oyunun fiyatı bir anda 149 TL oldu.

Kaçırmayın: FIFA 22 için Bir Steam İndirimi Daha 

Euro Truck Simulator 2, ilk çıkış yaptığı dönemde bile fiyatı bu seviyede değildi. Neden zam geldi hiçbir bilgi yok ama ana oyunla beraber tüm DLC paketlerinin de zamlandığını görüyoruz.

Hala popüler olan oyunu, bu zamana kadar almayan kaldı mı bilmiyorum ama bundan sonra almak isteyenler bir düşünecek eminim.

Euro Truck Simulator 2

Kendimden örnek vermem gerekirse ben yapımı 2018 yılında yılbaşı indirimlerinde 1,99 TL gibi bir fiyata satın almıştım. Gerisini siz düşünün diyorum. 🙂

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

1 Yorum

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler