Perşembe, Nisan 25, 2024

Yeni Nesil The Witcher 3 Wild Hunt için Tarih Verildi

Paylaş

silkroad gaminggentr

Oyun dünyasında efsane olmuş yapımlardan biri olarak sayabileceğimiz The Witcher 3 Wild Hunt, ilk kez 2015 yılında karşımıza çıktı. 7 sene önce gelen oyun, grafikler ve hikaye açısından da çok beğenilen, serinin en iyi oyunu olmuştu.

Yılın oyunu ödüllerini de alan yapım sonrasında 7 yıl boyunca yeni bir oyun bekledik. CD Project RED sonunda yeni oyun için de açıklama yapmıştı ama The Witcher 4 için daha uzun süre bekleyeceğiz.

Unreal Engine 5 ile geliştirilen oyunu bir kenara dursun, şu sıralar mevcut oyunun yeni versiyonunun hazırlıklarının başladığını biliyoruz. Hatta firma son paylaşımıyla beraber yeni oyun için tarih vermiş oldu.

Yeni Nesil The Witcher 3 Wild Hunt Ne Zaman Gelecek?

Yenilenmiş olan yapım, yeni ögeler ve grafiklerle beraber karşımıza çıkacak. Tam olarak daha ne gibi yenilikleri olacağını bilmiyoruz ama yapımı merakla bekliyoruz.

Tabii ki durum böyle olunca yeni nesil oyun için en çok beklediğimiz şey de bir çıkış tarihi açıklaması. Hala net bir tarih yok ama CD Project RED en azından bir dönem belirterek tarihi de paylaştı.

Firmanın sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla beraber yenilenmiş olan oyunun 2022 yılının 4.çeyreğinde geleceği duyuruldu.

Yani demek oluyor ki sonbahar ayları gibi yenilenmiş olan oyunu göreceğiz. Oyun bize tam olarak ne sunacak ve hangi noktalarda değişiklik sunacak derseniz onu şu an için bilemiyoruz derim. Bu bilgiler de geldikçe paylaşacağız.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler