Çarşamba, Nisan 24, 2024

Deathloop Ertelendi!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Deathloop oyununun geliştiricilerinden oyun direktörü Dinga Bakaba, Twitter hesabından paylaştığı bir videoda oyunun bir erteleme aldığını ve bu ertelenen tarihin ise 14 Eylül olarak belirlendiğini duyurdu. “Deathloop’un lansmanını ertelemek için çok zor bir karar verdik” mesajı ile birlikte oyunun tam olarak 14 Eylül 2021 tarihinde piyasaya sürüleceği duyuruldu.

“Arkane’de, Deathloop için güçlü bir vizyonumuz var ve bundan ödün vermek istemiyoruz. Ama aynı zamanda stüdyodaki herkesin sağlığını ve güvenliğini sağlamak için elimizden gelen her şeyi yapmamız gerekiyor ” dendi. Gecikmenin nedenine ithafen bunları dile getirdi.

Deathloop’un sanat yönetmeni Sebastien Mitton, yine konu ile ilgili ek olarak “Bu ekstra zamanı eğlenceli, şık ve akıllara durgunluk veren bir oyuncu deneyimi yaratma hedefimize ulaşmak için kullanacağız” dedi.

Kapanırken Bakaba bir anda gelişen erteleme için özür diledi ve “Tutkunuz ve heyecanınız için hepinize teşekkür etmek istiyoruz, yaratıcılığımıza ve sıkı çalışmamıza güç veren yakıttır” sözlerini dile getirdi.

Koronavirüs (COVID-19) salgını birçok stüdyonun büyük gösterişli ofisleri yerine evden çalışmasına neden olduğundan, bu birçok geliştirme döngüsünün kesintiye uğramasına ve sektör genelinde bir takım gecikmelerin yaşanmasına sebebiyet oldu. Bunun PlayStation’ın Deathloop için sahip olduğu zamanlanmış münhasırlığa ne yapacağı ve bunun daha sonra bilgisayar ve Xbox’a gelen oyunu nasıl etkileyeceği, özellikle de Bethesda’nın son satın alımlarında Xbox’ın bir parçası olmasıyla ilgili henüz bir bilgi elimizde yok.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler