Cuma, Nisan 26, 2024

Hot Wheels Unleashed Yeni Yarış Görüntüleri İle Birlikte Oynanış Fragmanı Yayınlandı

Paylaş

silkroad gaminggentr

Geliştirici Milestone, araba yarışı oyunu Hot Wheels Unleashed için ilk oynanış fragmanını yayınladı.

Ek olarak oynanışın detaylandırıldığı bir sunum da düzeledi.

Video Hot Wheels Unleashed Dev Releases First Official Gameplay Trailer

Video, devam eden bir yarışın alfa öncesi görüntülerini gösterir. Belki de en havalı unsur Hot Wheels Unleashed, gerçek Hot Wheels oyuncakları / parçaları ile ölçeklendirilecek gibi görünmesidir. Bununla, sen büyük bir dünyada yarışan küçük bir arabasın demek istiyorum. Demo, rafların içinden ve çevresinden ve hatta tavan menfezlerinden geçen tepetaklak çalkantılı yol ile bir garajda gerçekleşiyor.

Oyun herhangi bir Mario Kart benzeri güçlendirici içermiyor (böyle şeyleri beklemeniz durumunda), ancak kesinlikle ilerlemek için sürüklenmeyi ve hızlanmayı vurgulayan bir arcade tarzı bir yarışçı.

Ayrıca oyunun 60’dan fazla aracından altısını da ortaya çıkardı: Rodger Dodger, Twin Mill, Rip Rod, Night Shifter, Dragon Blaster ve Sharkruiser. Arabalar çeşitli niteliklere ve nadirlik seviyelerine sahiptir ve kendi yarattığınız tasarımlarla özelleştirilebilir. Özel dış görünümler, başkalarının kreasyonlarını da indirebileceğiniz çevrimiçi bir veritabanına yüklenebilir. Milestone, lansman sonrası DLC (hem ücretsiz hem de ücretli) daha fazla arabanın ekleneceğini onaylar.

How Wheels Unleashed, oyuncuların topluluktaki diğer oyuncularla paylaşılabilecek kendi ayrıntılı kurslarını oluşturabilecekleri tam bir yol düzenleyicisine sahiptir. Tek oyunculu için, patron dövüşleriyle tamamlanan bir kariyer modu var (evet, patron dövüşleri). Daha fazla sosyal oyuncu, çevrimiçi çok oyunculu modda veya iki oyunculu bölünmüş ekran aracılığıyla yerel olarak diğerlerine karşı yarışabilir.

Hot Wheels Unleashed, 30 Eylül 2021 tarihinde PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One, Switch ve PC platformları için çıkış yapacak.

Fragman ve Oynanış videoları

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler