Pazartesi, Mayıs 19, 2025

Dell, Resmi Sitesine Yapılan Korsan Saldırı İle İlgili Açıklama Yaptı!

9 Kasım da Dell web adresine bilgisayar korsanları tarafından bir saldırı gerçekleştirilmiş. Dell resmi sitesinden Müşteri güncelleme adı altında yaptığı açıklamaya göre saldırı da sistemin kapandığını korsanların her hangi bir müşteri bilgisini alamadığını belirtti. Özellikle müşterilerimizin verilerini korumak için mümkün olan her şeyi yapmaya kararlıyız. Açıklaması yapıldı.

Dell’in Resmi Açıklaması

9 Kasım 2018’de Dell, Dellcom‘un müşteri bilgilerini, adlar, e-posta adresleri ve karma şifrelerle sınırlı olarak almaya çalışan ağımızdaki yetkisiz etkinlikleri tespit etti ve kesintiye uğrattı. Tespit edildikten sonra, karşı önlemleri hemen uyguladık ve bir soruşturma başlattık. Ayrıca, bağımsız bir soruşturma yürütmek ve yasaların uygulanmasını sağlamak için dijital bir adli tıp firmasını da kullandık.

BENZER:  Netflix Zam Yaptı! Yeni Fiyatlara Bakalım

Bu soruşturma yoluyla, herhangi bir müşteri bilgisinin alındığına dair kesin bir kanıt bulamadık. Ayrıca, herhangi bir kredi kartı veya diğer hassas müşteri bilgilerinin hedef alındığına dair bir işaret yoktur.

Müşterilerimizin parolaları da dahil olmak üzere herhangi bir potansiyel maruziyetin etkisini sınırlandıran siber güvenlik önlemleri aldık. Çok fazla dikkatle, müşterileri ve hesaplarını daha fazla korumak için Dellcom müşterilerinin şifrelerini proaktif olarak sıfırlarız. Hiçbir Dell ürünü veya hizmeti etkilenmedi.

silkroadgaminggentr

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Benzer Haberler

Nasıl Yapılır?

Diğer Haberler