Perşembe, Ekim 24, 2024

Delta Force Hawk Ops için Detaylar Belli Oldu! Yeni Video

Geçtiğimiz haftalarda uzun süredir beklenen Delta Force Hawk Ops oyununun duyurulduğu gördük. Resmen yeni oyun için açıklama yapıldı ama ilk etapta tüm bilgilere yer verilmedi. Bunun yanında oyunun ne zaman geleceği gibi bilgiler de sır gibi kaldı. Daha önce paylaştığımız video ve ilk bilgiler bir yana, şimdi ise yeni oyunla alakalı merak edilen birçok soru cevaplandı.

Yayınlanan yeni fragmanı da düşünecek olursak, hem oyunun ne zaman çıkış yapacağını hem de nasıl bir konu edineceğini artık biliyoruz.

Delta Force Hawk Ops Nasıl Bir Oyun Olacak?

Oyunu geliştiren TiMi Studio Group olacak. Yayınlamadan sorumlu olacak firma ise Level Infinite firması olarak karşımıza çıkacak. Burada yayıncı firmanın dünya devi Tencent bünyesinde bulunan bir firma olduğunu da ekleyelim.

Oyun için verilen bilgilere bakacak olursak yapımda 3 ayrı mod karşımıza çıkacak. Henüz oyun modları için tüm detaylar belli olmamakla beraber bazı bilgiler de paylaşılmış durumda.

BENZER:  PC’ye Gelecek PlayStation Oyunları Sızdı! Hangi Yapımlar Var?

Burada en çok öne çıkan ise Black Hawk Down adıyla sunulacak olan senaryo modu olacak. Yayınlanan videodan da gördüğümüz, senaryo modu Delta Force efsanesinin devamı niteliğinde olacak. Bu kez oyunun 2035 yılında geçmesi ve daha modernize ekipmanların karşımıza çıkması söz konusu olacak.

Delta Force Hawk Ops

Diğer dikkat çeken mod ise Tahribat Savaşı adı verilen mod olacak ki bu modda kara, hava ve deniz araçlarını kullanarak aksiyon dolu haritalarda hayatta kalmaya çalışacağız.

Son mod ise Tehlikeli Operasyonlar olarak karşımıza çıkacak. Bu modda ise kaynakların toplandığı belli tahliye noktalarının olduğu, taktiksel kararların öne çıkacağı bir oynanış yapısı göreceğiz.

YouTube video

Tüm modlarının dışında PvP ile çoklu oyuncu desteği de sunması beklenen Delta Force Hawk Ops, 2024 yılında çıkış yapacak. Oyunun net çıkış tarihi hala paylaşılmadı ancak ön kayıtların alındığı sayfa açıldı. Ön kayıt için şurayı ziyaret edebilirsiniz.

silkroadgaminggentr

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Benzer Haberler

Nasıl Yapılır?

Diğer Haberler