Perşembe, Mart 28, 2024

Denizler Hakimi Vell Black Desert’a Geldi!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Denizlerdeki uğultunun sebebi, nedensiz dalgaların sahibi Vell, 7 Kasım itibariyle Black Desert’a online TR&MENA’ya geldi. Devasa çenesiyle muazzam bir canavar.Maceracıların su üzerinde, Margoria Denizi’nde bulunan Vell’in diyarına karşı savaşacağı ilk dünya bossu olacak. Vell’e karşı mücadele edebilmek için maceracıların en az seviye 50 olması ve toplarıyla teçhizatlandırılmış botlarının da olması öneriliyor.

Kendisini karşılamaya gelen maceracıların karşısına çıkmadan yarım saat önce Vell, ziyafet vaktinin haykırırcasına okükremeleriyle dehşeti iliklerimize kadar hissettirecek. Havanın kararması, bulutlar ve yağmur Vell’in denizdeki dansını kutlayacak.

Vell’i alt etmek, Vell’in kalbi de dahil olmak üzere pek çok nadir eşya düşürme ihtimali barındıracak. Black desert on-line TR & MENA 10 milyon oyuncuya kutlamasıyla devam eden 7 Kasım’dan 21’ine kadar sürecek 10 Milyon Maceracı Etkinliği 2 ve 100 Dakikalıokay Mucize etkinliklerine de ev sahipliği yapacak.

Avcılıokay, toplayıcılık ve balıkçılıokay yeteneklerinden ayrı ayrı birer taneden üç adet eşya toplayan maceracılar, basit kimya yoluyla Mutluluk Dolu Hediye Kutusu alabilecekler. Mutluluk Dolu Hediye Kutuları, Dandelion Silah Kutuları, Kzarka’nın Mühürlü Silah Kutuları, Nouver’ın Mühürlü Alt Silah Kutuları ve dahasını içeren değerli oyun içi eşyalar barındıracak!

Ayrıca 8 Kasım’dan 21’ine kadar, maceracılar Velia’da bulunan NPC Mathis’in verdiği görevi ve ticaretleri tamamlayarak one hundred milyon Gümüş kazanabilecekler. Etkinlik ile ilgili tüm detayları burada bulabilirsiniz!

İsmail Dikmen
İsmail Dikmen
Türkiye'nin sektörel birçok kurumsal ajans ve firmalarında dijital pazarlama, e-ticaret sorumlusu olarak çalışmaktadır/çalışmıştır. 5 yıllık sektör deneyimi bulunmaktadır.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler