Cumartesi, Nisan 27, 2024

Destiny 2 Kısa Süreliğine Ücretsiz!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Bungie tarafından geliştirilen Destiny 2 oyunu sadece PC için Battle.net’da kısa süreliğine ücretsiz hale geldi. Çok oyunculuda oyuncular azaldığı için bir süreliğine ücretsiz hale getirilen oyunun bu şekilde oyuncu sayısı arttırılması hedefleniyor. 

PlayStation 4 ve Xbox One için paralı olan Destiny 2, oyunun yıl dönümü şerefine 18 kasıma kadar PC için ücretsiz. 18 kasıma kadar Battle.net hesabınıza eklediğiniz zaman oyun sonsuza kadar size ait olacak. Bu arada oyunu kütüphanenize eklediğiniz zaman temel Destiny 2 oyunu eklenecek. Destiny 2 Forsaken için €40 ücret ödeyip Forsaken’i satın almanız gerekiyor. Oyunun Pvp/PvE modu Gamebit’i ise 9-11 kasım tarihi arasında oynayabilirsiniz. 

Destiny 2 Kısa Süreliğine Ücretsiz 3 PCH 2 3

Destiny 2 Oyununu Nasıl Battle.net Kütüphaneme Eklerim?

Bu linke tıklayarak oyunu ücretsiz olarak ekleyeceğiniz sayfaya erişebilirsiniz. Hesabınız varsa giriş yapın. Eğer hesabınız yoksa Google ve Facebook ile bağlanarak veya E Posta adresiniz ile siteye kayıt olabilirsiniz.Oyunu hesabınıza eklemek için SMS korumasını etkinleştirmeniz gerekiyor. Hesap ayarlarından SMS korumasını etkinleştirip telefonu onayladıktan sonra oyun sayfasından  “Claim” yazan butona tıklayın. Oyunu kütüphanenize ekledikten sonra indirerek giriş yapıp oynamaya başlayabilirsiniz. 

Destiny 2 Kısa Süreliğine Ücretsiz 4 PCH

Destiny 2 Nasıl Bir Oyun?

Destiny 2 oyunda zaman harcadıkça kendi oluşturduğunuz karekteri ve karekterinizin yeteneklerini geliştirebileceğiniz MMOFPS tarzında oldukça sevilen bir oyun. Grafikleride oldukça başarılı olan oyunu saatlerce oynasanız bile sıkılmayacağınız gün geçtikçe gelişebileceğiniz oyunu ücretsiz olarak hesabınıza ekleyip oynamaya başlayabilirsiniz. 

Sizce Destiny 2 parasını hakeden bir oyun muydu? Yorumlarda belirtiniz. 

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler