Cumartesi, Nisan 27, 2024

Destiny 2 “Guardian Games” bahar etkinliği bugün başlıyor

Paylaş

silkroad gaminggentr

Destiny 2‘de Guardian Games bahar etkinliği bugün başlıyor ve Kule’de şampiyon olarak yerinizi almak için diğer sınıflara karşı mücadele edeceksiniz. Guardian Games, The Revelry yerine, Destiny 2’nin üç sınıfını bir araya getiriyor ve kazanan tüm yıl boyunca Zavala‘nın yanında bir hatıra heykeli olarak sergilenecek.

Etkinlik İle İlgili Genel Bilgiler

Etkinlik 21 Nisan – 11 Mayıs tarihleri arasında gerçekleşecek ve tüm Destiny 2 oyuncuları için ücretsiz olacak, fakat katılmak için minimum 770 Güç seviyesine ihtiyacınız var. Eva Levante’den Madalyaları “Bounties” topladığınız sınıf tabanlı bir yarışma etkinliği olacak ve daha sonra Tower Podium’a geri dönüp sınıfınızın puanını artırabileceksiniz.

images

Ayrıca Madalyaları tamamlamak ve takımınızın sıralamasını yükseltmek için Guardian Oyunları sırasında diğer oyuncular tarafından bırakılan Laurels’i de alabilirsiniz. Laurels, bir maç bittikten sonra ödüllendirilecekleri Gambit ve Crucible dışındaki tüm aktivitelerde düşecek. Dikkat edin: Bir maç sırasında Laurels’i seçili hale getirmezseniz, Postmaster’a gönderilmeyecektir. Oyun sırasında sayılabilmesi için onları almalısınız.

Guardian Games’te nasıl yer alırsınız?

Yarışmak için Guardian Games sınıfı iteminizi giymeniz gerekir, bu nedenle iyi donanımlı olduğunuzdan emin olun. The Tower, oyunun lider takımını göstermek için her gün değişecek. Sınıf bayrakları hangi takımın lider olduğunu göstermek için gün boyunca güncellenecek (altın birinci sırada, gümüş ikinci sırada vb). Etkinlik boyunca her gün için kazananı gösteren bir takvim de olacak.

images 1

Başlamak için Eva Levante ve Zavala ile Tower’da konuşun, sınıf öğenizi hazırlayın ve dövüşe hazır olun. Destiny 2’de genellikle diğer sınıflardan daha fazla “Avcı” olduğu için, tüm takımların dengede olması için denge değişikliği yapılacaktır.

Guardian Games sınıfı öğeleriniz de sıralamadaki mevcut yerinizi göstermek için renkleri değiştirecek; altın, gümüş veya bronz olacak. Eva’nın günlük ödül paketleri yalnızca o günkü yarışmaya katılan oyuncular için en az bir madalya yatırarak kullanılabilecek; Eva’nın ise oyuncular için en fazla bir ödül paketi olacak.

Ödüller

Eva‘dan kazanılabilecek üç “Exotic Ghost Shells” ve “Heir Apparent Exotic Machine Gun” var. Ayrıca iki yeni gemi ve Eververse’den kazanmak için bir serçe ve etkinlik sırasında günlük ödüller var.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler