Cuma, Nisan 19, 2024

Mario Maker 2’nin son güncellemesi oyuna neler getiriyor?

Paylaş

silkroad gaminggentr

Mario Maker 2‘nin son ücretsiz güncellemesi, kullanıcıların bir dünya haritasında birden fazla oyuncu tarafından oluşturulan bölümleri bir araya getirmelerine izin veren yeni bir “Dünya Yapıcı Modu” ekliyor. Daha sonra dünyanın görünümü özelleştirilebiliyor. Nintendo, toplam 40 adede kadar bölüm içeren sekiz dünyaya kadar kombine edilerek mini bir Super Mario oyunu yaratabileceğini söylüyor.

Switch SMM2 AprilUpdate 03 Koopalings SCRN 08

Bu güncelleme ek olarak neler ekliyor?

Mario ve arkadaşlarını Super Mario Bros 2’den görünümlerine dönüştüren ve öğeleri ve düşmanları toplayıp atmalarına izin veren SMB2 Mantarı da dahil olmak üzere dokuz yeni güçlendirici ekliyor. Ek güçlendirmeler arasında “Super Mario Bros.3″ten “Frog Suit”, “Super Mario World”den “Power Balloon”, “New Super Mario Bros.U”dan “Super Acorn” ve S”uper Mario 3D World”den “Boomerang Flower” yer alıyor. Son olarak, oyuna “Koopalings”, “Anahtar Kovalayan Phanto” ve “Kurmalı Mechakoopas” gibi yeni düşmanlar ekleniyor.

Switch SMM2 AprilUpdate 02 Powers SCRN 06 1024x576 1

En son, Super Mario Maker 2’nin Aralık ayında oynanabilir bir Link karakteri de dahil olmak üzere bir dizi yeni özellikle birlikte yayınlanan 2.0 sürümü güncellemesini yayınlanmıştı.
Legend of Zelda kahramanı, Usta Kılıcı, Yay ve Bombalar da dahil olmak üzere Nintendo macera serisinden birkaç özelliğe sahip ve Mario’nun 8-bit görünümünde mevcut.
Sürüm 2.0 ayrıca, oyuncuların Nintendo tarafından oluşturulan seviyelerde en hızlı yarışan yeni bir Ninji Speedruns modu ekledi.

Nintendo’ya göre Super Mario Maker 2, Haziran ayında piyasaya sürüldüğünden beri 3.93 milyon kopya sattı. Klasik Mario oyunları, Super Mario Bros’un 35. yıldönümü kapsamında Nintendo Switch için bu yıl tekrar piyasaya sürülecek.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler