Cuma, Nisan 26, 2024

Destiny 2: The Witch Queen için Çıkış Tarihi Belli Oldu!

Paylaş

silkroad gaminggentr

24 Ağustos’ta yapılması planlanan etkinlik öncesinde PlayStation ekibi yanlışlıkla Destiny 2’nin yaklaşmakta olan diğer oyunlarında Destiny 2: The Witch Queen’in 2022 yılının Şubat ayında piyasaya sürüleceğini sızdırdı. TrueTrophies tarafından tespit edilen erken mağaza listesinde yer alan, The Witch Queen devam oyunu 22 Şubat 2022 Salı günü piyasaya sürüleceğini ortaya koydu.

Cadı Kraliçesi Savathûn unvanına odaklanan yeni devam oyunu, bugün Twitch’te saat 17:00’de düzenlenecek bir etkinlikte resmi bir şekilde tanıtılacak. Bungie, etkinlik için yaptıkları duyuruda ve yakın zamanda yayınlanan genişleme paketinin teaserında “Yedi yıllık Kader bizi buraya getirdi” diye yazıyor. Erken mağaza listesine göre, bu genişleme sadece The Witch Queen Savathûn ile ilgili yeni oyunu içermeyecek, ayrıca silah türü Glaives ve yeni bir Weapon Crafting mekaniği de bulunuyor.

Devam oyunu, aynı zamanda, bir Hive tanrısından bekleyeceğiniz gibi görünen, dramatik bir şekilde “yolsuzluk ve ihtişamın çarpık bir harikalar diyarı” olarak tanımlanan yeni bir hedefi de içerecek.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler