Cuma, Nisan 19, 2024

Destiny 2: The Witch Queen Resmi Olarak Tanıtıldı!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Destiny 2 serisinin bir sonraki oyunu The Witch Queen için geçtiğimiz günlerde PlayStation piyasaya çıkış tarihini yanlışlıkla sızdırmıştı bugün ise oyunu geliştiren şirket resmi olarak Destiny 2: The Witch Queen’i resmi olarak tanıttı.

Önceden PlayStation Store sızıntısı aracılığıyla açıklandığı gibi, Destiny 2: The Witch Queen devam oyunu, 2 Şubat 2022 tarihinde oyuncuların kullanımına açılacak. Devam oyununun yeni gösterişli tanıtım fragmanı, bu son genişleme boyunca sunulacak olan yeni silah veya mekanik hakkında ayrıntılı bilgi vermese de, The Witch Queen Savathûn’un başardığını gösteren hikayeye bakmamızı sağladı.

Bungie ayrıca, bu Aralık ayında Destiny 2’de yeni bir zindanın yanı sıra serinin favori silahı Gjallarhorn’un geri dönüşünü içeren bir 30. yıl dönümü etkinliği olacağını paylaştı.

Dördüncü genişleme paketi çıktığında kendinize ekstra oyun içi ganimet elde etmek istiyorsanız, yeni Destiny 2 devam oyunu için ön siparişler açıldı. Oyunun hangi sürümünü seçtiğinize bağlı olarak egzotik hayalet mermileri, ifadeler, amblemler ve silahları alabilirsiniz. Yeni Hive Ghost’lardan birini içeren çok pahalı bir koleksiyoncu sürümü bile var.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler