Cumartesi, Nisan 27, 2024

Dev Güncelleme iOS 18 için İlk Bilgiler Gelmeye Başladı

Paylaş

silkroad gaminggentr

Geçtiğimiz haftalarda iOS 17 de devam eden sorunlar için Apple tarafından 17.1.1 güncellemesini yayınlanmıştı. Yaşanan bir çok sorunu ortadan kaldıran güncelleme maalesef tüm sorunlara çözüm olamadı. Apple’ın çığır açan güncellemesi olacak olan  iOS 18 güncellemesi, iOS 17 de devam eden sorunlarından ötürü bir süreliğine çalışmalarını durdurdu. Zira hali hazırda devam eden sorunları kaldırmak yerine yeni bir güncelleme yayınlayacağından bahsedilip kullanıcılarını bekletmesi pekte hoş karşılanmazdı.

apple ios 18 en iddiali surum olabilir

Apple iOS 14 güncellemesinden sonra en büyük dev güncelleme iOS 18 olacağı tazında söylemler bulunmakta. Bir çok değişiklik, yenilik barındıracak olması beklenen  güncellemenin tarihi ve özellikleri oldukça merakla bekleniyor. Güncelleme hakkında Mark Gurman’ın iOS 18 güncellemesi ile ilgili yaptığı paylaşımlarına ayrıntılı incelediğimiz zaman yapay zekanın daha etkin kullanıma sunulması ön planda tutuluyor. iOS 18 güncellemesinin çatısı altında barındıracağı yeni özellikleri ise kullanıcıların arayüz temalarında ki değişikliklerin mevcut olacağı “iddali ve ilgi çekici” bir sürüm olacağından söz ediyor. Aynı zamanda yapay zekanın geliştirilmesinin sonucunda Siri’ye entegre edileceği söylenmekte.

1 2 1

iOS 18 Güncellemesi Ne zaman Yayınlanacak?

Oldukça merak edilen bu kadar iddialı söylemler sonrasında teknoloji dünyasına ve kullanıcılar için büyük merak uyandıran iOS 18  güncellemesi net bir tarih henüz daha verilmesede WWDC yani Apple’ın yazılımcılarının  düzenlediği konferans ile 2024 yılında tanıtılacağı söylenmekte. 2024 de aylar kadar bu kadar iddialı bir güncellemenin duyurulması birde iOS 17 sürümünde hali hazırda bulunan sorunlardan mütevellit akıllar da soru işareti uyandırmakta. Şuan ki sürümde yaşanan soruınların iOS 18 in yayınlanmasında bir etkisi olacak mı sorularına net bir şekilde cevap veremeyiz fakat etkilenmeyeceği tarzında yorumlar yapıldı.

Safa Harmanda
Safa Harmanda
Teknolojinin içinde kaybolan kendini geliştirmeye çalışan biri :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler