Cuma, Nisan 26, 2024

Devil May Cry 5, Gamescom 2018’de Bir Demoyla Tanıtılacak

Paylaş

silkroad gaminggentr

Capcom tarafından yapımcılığı üstlenilen ve Hideki Kamiya tarafından oluşturulmuş video oyunu serisinin son oyunu Devil May Cry 5, çıkışından önce dikkatleri üzerine çekmekte başarılı görünüyor. Yönetmenliğini Hideaki Itsuno‘nun üstlendiği yapım, E3 2018 etkinliğinde kısa bir fragman ile gösterilmişti. Şimdi ise Hideaki Itsuno‘nun Twitter hesabından yaptığı açıklamayla birlikte; Gamescom 2018 fuarında oynanabilir bir demonun sunulacağını öğrendik.

Gamescom 2018, Heyecalı Geçeceğe Benziyor

Almanya’nın Köln kentinde düzenlenecek olan Gamescom 2018 etkinliği, bizleri heyecanlandırmaya yetecek bir sürü gelişmeye ev sahipliği yapacak. 

21 Ağustos tarihinde başlayıp 25 Ağustos tarihinde son bulacak olan etkinlikte çok sayıda oyun tanıtımı yapılacak, bizler de bu manzaranın keyfini çıkartacağız. 

Gamescom 2018 fuarında tanıtılacak en büyük yapımlardan biri de; haberimizin konusunu oluşturan Devil May Cry 5 olacak, sevgili PCH okurları.

Devil May Cry 5 Gamescom 2018de Oynanabilir Bir Demoyla Tanıtılacak İÇERİK

Hideaki Itsuno tarafından Twitter üzerinden yapılan açıklamaya göre; serisinin en taze ürünü olan Devil May Cry 5‘in oynanabilir bir demosu, Gamescom 2018 etkinliğinde Capcom tarafından sunulacak.

E3 2018 etkinliği sırasında kısa bir fragman ile tanıtımı yapılan oyun, o tarihte pek çok oyuncunun ilgisini çekmişti. Yapılan bu duyuru sonucunda da Devil May Cry hayranları, oyun için daha fazla heyecanlanmaya başladı.

Oyunun demosunun hazır olduğunu düşünürsek, çıkışına çok uzun bir süre kalmadığını tahmin edebiliriz. Tahminler, oyunun 2019 yılının ilk çeyreğinde çıkacağı yönünde. Lâkin bu tarih, yapımcılar tarafından verilecek resmi bilgiler sonucunda netleşecektir.

Playstation 4, Xbox One ve PC platformu için çıkış yapacak olan Devil May Cry 5, hazırda bulunan pek çok platformdan sunulacak. Bu da oyunun “Multiplatform” kategorisinde yer aldığının göstergesi.

Son olarak, oyunun E3 2018 etkinliğinde gösterilen fragmanını da buraya bırakalım:

İsmail Dikmen
İsmail Dikmen
Türkiye'nin sektörel birçok kurumsal ajans ve firmalarında dijital pazarlama, e-ticaret sorumlusu olarak çalışmaktadır/çalışmıştır. 5 yıllık sektör deneyimi bulunmaktadır.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler