Cumartesi, Nisan 27, 2024

Disintegration Bu Hafta Sonu Ücretsiz Oynanabilecek

Paylaş

silkroad gaminggentr

Disintegration, V1 Interactive tarafından geliştirilip Private Division tarafından yayınlanan birinci şahıs nişancı türü oyundur.

15 Haziran 2020 tarihinde piyasaya sunulan oyun, 30 Temmuz ve 3 Ağustos tarihleri arasında oynaması ücretsiz olacak.

bCrN5EYeA5kVp5oo5zJ2dA

ss 36a1332d5959790620a55e88206fe50b3957164d.1920x1080

Disintegration, PlayStation 4, Xbox One ve PC platformlarında oynaması ücretsiz olacak. Ek olarak oyunu satın almak isteyenler ise aşağıda belirtilen tarihler arasında %40 indirim ile satın alabilecekler.

  • PlayStation 4: 22 Temmuz – 8 Ağustos
  • Xbox One: 28 Temmuz – 3 Ağustos
  • Steam: 30 Temmuz – 6 Ağustos

Oyun hakkında

Halo’nun yaratıcısı Marcus Lehto tarafından kurulan 30 kişilik bağımsız geliştirme stüdyosu V1 Interactive’den, FPS ve gerçek zamanlı strateji öğelerini birleştiren bir bilimkurgu birinci şahıs nişancı olan Disintegration geliyor. Dünyada yakın gelecekte yer alan insan hayatta kalmanın tek umudu, robotik armatürlerde insan beyinlerini korumak için geliştirilen bir süreç olan Entegrasyon’dur. Küçük bir direniş gücünün komutasındaki eski insan Gravcycle pilotu olan Romer Shoal olarak oynuyorsunuz, hala insan benliklerinin soluk anılarını kavrarlar. Otoriter Rayonne kuvvetleri insan toplumunun son kalıntılarını ortadan kaldırmaya hazırlanırken, insanlığa karşı savaşmak ve yeniden başlatmak için Romer ve Outlaws ekibine bağlı. Çeşitli silahlandırılmış Gravcycles pilotu yapın ve savaşa hükmetmek için kendi kişisel cephaneliğinizin çeşitli benzersiz yeteneklerini ve ustalığından yararlanarak mürettebatınızı yere komuta edin.

Fragman video

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler