Salı, Eylül 10, 2024

Disney Plus Fiyatları Yükseliyor! Yeni Zamlar Yolda

Disney firmasının dijital yayın platformu Disney Plus da güncel ekonomiye ayak uydurmak adına zam haberini duyurdu.

Paylaş

Film ve dizi akşamlarımızda ışıldayana platformlardan biri de Disney Plus. Kurulduğu ilk günden bu yana platformda gişe rekortmeni ve orijinal yapımlara yer veriliyor.

Tek tıkla film keyfi iyi ama görünen o ki yakın zamanda bu keyfin bozulmasına neden olan gelişmeler yaşanacak. Öyle ki Disney firmasının dijital yayın platformu Disney Plus da güncel ekonomiye ayak uydurmak adına zam haberini duyurdu. Firma, kullanıcılara sunduğu yayın paketlerinde yaklaşık %20’lik bir oranda fiyat artışına gidiyor.

Peki bu zamlara göre güncel fiyatlandırma nasıl olacak? Gelin bakalım.

Disney Plus Turkiye - PC Hocası
disney-plus-fiyatlari

Ekim Ayında Zam Geliyor

Dijital yayın platformu Disney Plus, Hulu ve ESPN hizmetleri de dahil olmak üzere pek çok alanda fiyat artışına gidiyor. Platformun sunduğu yeni ücretlendirme kullanıcılarla 17 Ekim tarihinden itibaren buluşacak.

Platformda şimdilik geçerli olmak üzere üyelikler eski fiyatlandırma ile sunuluyor. Türkiye’de ise Disney’in yeni zam oranlarına ilişkin bir açıklama yapılmadı. Ancak diğer ülkelerde olduğu gibi ülkemizde de üyeliklerde artış olacak gibi görünüyor.

- PC Hocası
disney-plus-fiyatlari-1

Fiyatlandırma Nasıl Olacak?

Açıklanan yeni zam oranlarına göre Disney Plus üyeliklerinde reklamlı abonelik hizmeti 10 dolara yükseldi. Reklamsız bir abonelikte ise yenilenen zam oranları ile ücret 16 dolar olarak açıklandı. Platformun yıllık üyelik ücreti 160 dolar bandında belirlendi. Uygulanan zam oranlarına göre platformun tüm üyelik hizmetlerinde %15-%20 aralıklarında bir fiyat artışına gittiğini söyleyebiliriz. Hatırlatmakta fayda var, bunlar küresel fiyatlandırmalar. Henüz Türkiye için durum belli değil.

BENZER:  Google Asistan, Samsung Akıllı TV'lerden Kaldırılıyor!

Disney Plus’ta olduğu gibi Hulu ve ESPN’de de zam ile fiyatlar güncellendi. Reklamlı Hulu üyeliği aylık 10 dolar ve reklamsız hizmet 19 dolar oranında açıklandı. Yıllık alımda ise 100 dolar ödemeniz gerekiyor. Şu an için sadece reklamlı seçenek sunulan ESPN’de aylık 12 ve yıllık fiyat 120 dolar olarak güncellendi.

Disney Plus’un güncel zam oranları bu şekilde açıklandı. İlerleyen günlerde firmanın Türkiye üyelikleri için de uygulayacağı zam oranlarının açıklanmasını bekliyoruz.

silkroadgaminggentr
Elif Aksüt
Elif Aksüt
Yazar, okur, üretir, paylaşır ve öğretir🌺

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Popüler Haberler

Nasıl Yapılır?

Diğer Haberler