Cumartesi, Temmuz 27, 2024

Disney Plus Hata 83 Nedir? Çözümü

Paylaş

silkroad gaminggentr

Ülkemizde giderek popülerleşen dizi film uygulaması Disney Plus ücretli abonelik modeliyle çalışan bir over-the-top seç-izle video servisidir. Uygulamayı kullanan birisi olarak geçtiğimiz günlerde Hata 83 kodu ile karşılaştım. Sizlerin de bu sorun şile karşılaştığınızı varsayarak bu hatanın çözümünü paylaşacağım.

Disney Plus Hata 83 Çözümü

Bu hata genelde cihazın uyumsuzluğu veya internet erişimi problemi ile karşımıza çıkmaktadır. Yavaş internet bağlantısı sebep olabilmektedir. İnternet hız testi ile hızınızı test edip anormallik olup olmadığını kontrol edebilirsiniz. İnternet bağlantınızda bir yavaşlık ve kopma var ise modeminizi kapatıp tekrar açarak hız testini tekrar yapın. İnternet bağlantınız da sorun varsa internet servis sağlayıcınız ile görüşün.

Android veya İos uygulamasında bu hatayı alıyorsanız uygulamayı yeniden başlatmayı  deneyebilirsiniz.

Harici bir uygulama sebebi ile

Eğer Disney Plus’a harici bir uygulama üzerinden bağlantı kurduysanız sorunun sebebi bu olabilir. Resmi Disney Plus uygulaması üzerinden bağlanmanızı tavsiye ederiz.

İsmail Dikmen
İsmail Dikmen
Türkiye'nin sektörel birçok kurumsal ajans ve firmalarında dijital pazarlama, e-ticaret sorumlusu olarak çalışmaktadır/çalışmıştır. 5 yıllık sektör deneyimi bulunmaktadır.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler