Perşembe, Mart 28, 2024

Dizo Buds P Tanıtıldı: Özellikleri Neler?

Paylaş

silkroad gaminggentr

Shenzhen merkezli akıllı telefon üreticisi Realme’nin TechLife markasının alt markası olan Dizo, bugün resmi olarak yeni nesil kablosuz kulaklık modeli Dizo Buds P’yi tanıttı. Yeni nesil kablosuz kulaklıklar 13mm dinamik Bass Boost+ sürücülere sahipken, 40 saatlik oynatma ve arama süresi sunuyor ve tabi ki de bir kablosuz kulaklıkta olmasını istediğimiz Gürültü Engelleme teknolojisini sunuyor.

USB Type-C portuna sahip kablosuz kulaklık, IPX4 sertifikası sayesinde su sıçramalarına karşı koruma sağlıyorken oyunseverler için 88ms düşük gecikme modu da sunuyor.

Dizo Buds P kulaklıklar, dokunmatik kontrol deneyimi sunuyor. Kulaklıkların kendisi 3,5 gram ağırlığa sahipken kutu yalnızca 31,5 gram ağırlığında. Bluetooth 5.3 teknolojisiyle cihazlara daha hızlı ve kesintisiz bir bağlantı sunarken hem Android hem de iOS işletim sistemine sahip kullanıcılar tarafından Realme Link uygulaması aracılığıyla rahatlıkla kullanılabilir.

Kablosuz kulaklık; Siyah, Mavi ve Beyaz renk seçeneklerinde 1.299 Hindistan Rupisi (16 Dolar) fiyat etiketiyle satışa sunulacak. Kulaklıkların ülkemizde satışa sunulup sunulmayacağını henüz bilmiyoruz.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler