Cumartesi, Temmuz 27, 2024

Dragon’s Dogma 2 İçin Çıkış Tarihi Duyuruldu

Paylaş

silkroad gaminggentr

Dragon’s Dogma 2‘nin çıkış tarihi açıklandı. Capcom‘un sevilen serilerinden birisi olan Dragon’s Dogma, çıktığı yılda oyuncular tarafından sevilen bir aksiyon oyunu olmuştu. Capcom, bu ilgiyi gördü ve ilk oyunun ardından bir yıl sonra seri için yeni bir oyun çıkartmaya karar verdi. Bu oyun da Dragon’s Dogma: Dark Arisen oldu.

dragons dogma 2 2

Dragon’s Dogma: Dark Arisen, ilk oyundan daha çok ilgi gördü ve puan olarak da eleştirmenlerden daha yüksek puanlar aldı. Ardından  ise Capcom, seriye 10 yıllık bir ara verdi. Geçtiğimiz sene ise şirket, serinin yeni oyunu olan Dragon’s Dogma 2‘yi duyurdu. Şimdi ise Dragon’s Dogma 2 için beklenen çıkış tarihi belli oldu.

Dragon’s Dogma 2, Ne Zaman Çıkış Yapacak ?

Capcom‘un ünlü serilerinden olan Dragon’s Dogma serisi, 10 yıldır sessiz kalan bir seri olmuştu. Geçen sene ise Capcom, bu sessizliği bozarak ikinci oyunu duyurdu. Duyuruda şirket, oyunun içinden oynanış görüntüleri ve oyun hakkında bilgiler verdi. Ancak şirket, bu duyuruda oyunun çıkış tarihini vermemiş ve oyunun geliştirme halinde olduğunu açıklamıştı. Şimdi ise oyunun çıkış tarihi neredeyse sızdı diyebiliriz.

dragons dogma 2 3

Pan Avrupa Oyun Bilgi Kurulu (PEGI) oyunun çıkış tarihini açıkladı. PEGI’nin, internet sitesindeki listelemede oyunun çıkış tarihi gözüküyor. Bu listelemede ise oyunun çıkış tarihi, 22 Mart 2024 olarak gözüküyor. Bu listelemeye göre oyun 22 Mart 2024’te çıkacak ancak bunun geliştirici şirketten gelen resmi bir duyuru olmadığını da belirtmemiz gerek. Capcom, henüz oyunun çıkış tarihini açıklamadı ve oyun erteleme alabilir. Eğer böyle bir durum olmazsa da PEGI’nin listelemesindeki tarihte oyunun çıkması olası hale geliyor.

Çağrı Yavan
Çağrı Yavan
Merhaba, ben Çağrı Yavan. Teknoloji ve oyun dünyasına meraklı bir yazarım. PC Hocası'nda, oyunlar ve teknoloji ile ilgili haberleri takip ediyor, okuyuculara bu alandaki yenilikleri aktarmak için çalışıyorum. Oyunları ve teknolojiyi sevmek, takip etmek ve paylaşmak benim için bir tutku.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler